Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Ana 20:53, 26 cze 2012

Bogda napisał(a)
Róże piękne

A czemu wilgoć pod płytkami?skąd się wzięła?

Czyli będę teraz dechy na taras?chciałabym takie dechy i taki taras

Tak jest

A wilgoć, bp najpierw taras źle wylany i spadek był...odwrotnie! W stronę drzwi...więc fachowiec, który kładł płytki musiał dać sporą warstwę kleju, żeby wyrównać...no a pod płytki dostała się woda nieszczelna fuga i klops...dlatego praktycznie same odpadały...i jeszcze - bleeee - pod samymi drzwiami pod płytkami była kolonia mrowek i miliony jajeczek...ohyda
anula_wn 20:53, 26 cze 2012

Ana, ale sie cieszę, że taras "się robi" drewniane są suuuper !
a róże....bajka
Ana 20:56, 26 cze 2012

Konstancja30 napisał(a)
w sensie cegiełki też ładnie

no ja mam nadzieję...w sumie to okladzina to będzie, nie prawdziwa cegła. Z resztą ta sama co w salonie (pomalowana na biało) i w kuchni na kominie - zostawiam bez malowania oczywiście w lekkich beżach/brazach/szarościach

http://www.bricoman.pl/pl/product/22240/plytka-elewacyjna-milano-sahara-opakowanie-085m2
Ana 20:56, 26 cze 2012

anula_wn napisał(a)
Ana, ale sie cieszę, że taras "się robi" drewniane są suuuper !
a róże....bajka

Anula, mnie też serce rośnie na myśl, ze niedługo zasiądę na MOIM DREWNIANYM TARASIE
popcorn 20:59, 26 cze 2012

Jakie róże! A jakie dechy będą! Też mam Bangkirai, ale w ekonomicznej wersji, 3ci sezon i nic im nie jest, polecam Anabelki cudne!!!
pozdrawiam
Karola
baraga1904 20:59, 26 cze 2012

..cegiełki fajne, ma mój syn w swoim pokoju i zastanawiam sie czy nie dac ich więcej do zrobienia w domu...ale dechy powalaja...róże wspaniałe....
Ps. poczytałam troszeczkę Twojego bloga...artystyczna duszyczka z ciebie i ekstra utalentowana...zazdroszczę....
Konstancja30 20:59, 26 cze 2012

Ana wnętrza zmieniłaś ... metarmofoza na duży plus (a przed było ładnie) ... teraz ogród ... rabaty jak marzenie i jeszcze taras ... nie mogę się doczekać jak "z nim skończysz" ... nie wiem czy nie przejadę całego kraju )) (co z moim zmysłem orientacji i sposobnością do wiązania supła tam gdzie można prościej zajmie mi z miesiąc ) aby podglądnąć przez dziurkę w płocie ...
Ana 21:28, 26 cze 2012

Iza - no jak juz przejedziesz kraj cały to na kawę wpuszczę Na tarasik

Baraga - dziekuję i zapraszam i tu i na bloga - choć tam latem niemrawo, bo co będę zanudzać ludziska ogrodem Ja też ogromnie lubię te cegiełki, zwłaszcza za nienachalna kolorystykę

Popcarol - o i takie odpowiedzi lubię Fajnie, że dechy się sprawdzają, oby i u mnie wszystko było dobrze

anula_wn 21:35, 26 cze 2012

super Aniu ! zobaczysz różnicę, drewno to drewno ! daje klimat i ciepełko
Madzenka 21:40, 26 cze 2012

Aniu taras się magicznie zapowiada. pergola juź jest tylko rolety do tego i będziemy wzdychać do Twojego tarasu
A róże cudowne i pomyśleć, źe to ich pierwszy sezon.