a żebym to ja wiedziała "wokół" tarasu, ale nie chcę tradycyjnej fali i kombinuję M przekłada kostkę i poszerza placyk pod grilla i mój stolik do ogrodowych prac i mnie tu pogania, bo chce ciągnąć dalej krawężnik wg nowej linii rabat
Zobaczyłaś te chude, wygięte nóżki i proszę bardzo: Kopciuszek zamienił się w księżniczkę. Brawo, Aniu!
Proszę o więcej takich historii.
Aga - dzięki Oj wyobraźnię to ja mam niestety ogromną, co czasem nie przemawia na moja korzyść
Iza - ja też je lubię, a jak zobaczyłam ogródek GabiK!!!! Ale wszędzie dookola są już łuki i zakola i jak wyskoczę z geometryczną rabatą przy tarasie to nie będzie to miało rak i nóg...wiem, bo dziś próby były
napewno wymyślisz coś pięknego, ale tak z boku roślinki chcesz czy centralnie przed.Którędy chciałabyś zrobic zejście z tarasu? Ale wiesz jak Antek i Matylda??? będą schodzić jak im się podoba - wiadomo
Dianka, zejście będzie jak teraz - po bokach tarasu, reszta będzie ogrodzona balustradami (to juz chyba nie w tym roku), tyle, że sam taras będzie już regularnym prostokatem, bez ścięć na rogach....i waśnie na rogach chcę takie rabaty-łezki, po prawej (patrząc od wyjścia na taras) duża
gdzieś tu widziałam fajnie wpisane koła w rabaty ... może tak ... sama rabata powiela kształt tarasu w jakiejś części a w nią wpisane jest koło lub dwa zachodzące na siebie i przenikające się kolorami żwirku np ...