Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Ana 00:14, 03 lip 2012

no dobrze, ja już lepiej udam się na spoczynek, bo im dlużej siedzę tym mniej wiem

Dobranoc!
Diana 00:15, 03 lip 2012

Aniu właśnie miałam prasować, pakować i tak oto siedzę z tobą Hectorek jedzie z babcią - jego osobno, Kleo na dłużej niz ja - osobne pakowanie , no i ja - najdłuzsze pakowanie
Aniu bede tam robiłą fotki i wklejała.Podglądaj bo może jakis skarb znajdę i obiecuję pytac o ceny na targach-dla rozeznania
Ale leje...........a ja bukszpaniki wieczorkiem przyciełąm
Diana 00:15, 03 lip 2012

dobranoc
Sebek 00:21, 03 lip 2012

Konstancja30 napisał(a)
gdzieś tu widziałam fajnie wpisane koła w rabaty ... może tak ... sama rabata powiela kształt tarasu w jakiejś części a w nią wpisane jest koło lub dwa zachodzące na siebie i przenikające się kolorami żwirku np ...

gdzie to było? u Niki? ...

Mam ! To u Kasi
https://www.ogrodowisko.pl/watek/53-kasia-w-ogrodzie?page=20
betysia 06:41, 03 lip 2012

Witaj Anula !!!
jak kupywalam fontanne od razu pomyslalam o ...Tobie , tz pomyslalam, ze Tobie to na pewno powinna sie spodobac hihi !!!
Oj Anulka, ty jak zawsze u mnie chwalisz wszystko az mi wstyd, bo jak widze co ty robisz to ...ja jestem "pikus", nawet nie "pikusi"o przy tobie kobieto!!!!
Buziam mocno i cieplutko !!!!
z niecierpliwoscia bede zagladac i podziwiac kolejne twoje cudenka i oczywiscie przepiekne zdjecia z ogrodu...
fantastycznego i ...niezapomnianego ...dnia zycze !!!
monitka 08:16, 03 lip 2012

Ana no szczęka mi opadła na ten stolik po renowacji. Myślałam że to drugie zdjęcie to z jakiejś gazety...że chcesz go do takiego stanu doprowadzić dopiero...no szok wykorzystaj swój potencjał nie każdy potrafi takie cuda wyczarować
Milka 11:41, 03 lip 2012

Wieloszka napisał(a)

Dziś nieogrodowo, ale obiecałam wsatwić fotki moich szkaradek przed i po...

Tym razem na warsztacie stolik, ktory był kwietnikiem i miał być kwietnikiem, a stał się mini-stolikiem kawowym w kąciku salonu-jadalni...

znalezione szkaradztwo ... na śmietniku (wiem, nie jestem normalna) ale zauroczyły mnie lekko wygięte nózki i wpadłam no i DĘBINA!!!! Wiuęc hyc podjechałam raz dwa pod smietnik i zabrałam szkaradztwo do domu

Blaty z dykty szybko usunęłam, nogi oszlifowałam i pomalowałam na kremową biel postarzając na rantach, wycięłam nowy blat, wybarwiłam w brązach i voila

Aniu, naprawdę masz niesamowity talent!!! Żeby zobaczyć w takim "czymś" na pierwszym zdjęciu takie cudo jak z katalogu, które obfociłas na drugim zdjęciu!!! Niesamowite !!! W pierwszej chwili pomyślałam, że to jakiś fotomontaż! Naprawdę powinnaś się tym zająć zawodowo i sprzedawać takie cudeńka ludziom o grubych portfelach!

Jestem pod wrażeniem, po prostu wspaniale ci to wyszło!!!
Ana 11:42, 03 lip 2012

Sebciu - dzięki Lecę pooglądać kto to takie cudenka tworzy w ogrodzie

Betysia
- no daj już spokój, przecież masz cudowny dom pełen pięknych mebli...ławeczka w ogrodzie...okiennice...i chwalić będę zawsze, bo jest co

Monia - to wlaśnie iluzja fotografii...wystarczy dobry kadr i parę pierdółek i jest fajne zdjęcie...a stolik jak stolik, trochę krzywy jest

wrcam do glowienia się nad kształtem przytarasowej rabaty...może podrzucicie mi jakieś inspiracje?
Ana 11:43, 03 lip 2012

Dziękuję Irenko!!
anula_wn 11:46, 03 lip 2012

Ana, Ty koniecznie zajmij się zawodowo tym robieniem mebli!!! nie ma co dumac, myślec i się wahac ! dasz radę, bo masz talent, wyobraźnię i to kochasz!!!