Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

coli 09:21, 02 lip 2012

No tylko przez weekend mnie nie było, a tu takie cudowności zdążyłaś pokazać. Stolik rewelka, krzesło z pikowanym oparcie też piękne. Bardzo podoba mi się taki styl, szkoda, że o tym nie wiedziałam jak kupowałam sprzęty do swojego domu. Teraz musiałabym prawie wszystko wyrzucić, mój M chyba by dostał zawału. Wydawało mi się, że brązy i beże są takie ładne i uniwersalne, a teraz chciałabym wszystko szare i białe. Oj ale się człowiekowi zmienia.
Antosiowe krzesełko katalogowe. Aniu masz fach w rękach, wykorzystaj to. I jeszcze miałabyś pracę, którą kochasz.
Wieloszka 09:30, 02 lip 2012

Ana napisał(a)
Dziś nieogrodowo, ale obiecałam wsatwić fotki moich szkaradek przed i po...

Tym razem na warsztacie stolik, ktory był kwietnikiem i miał być kwietnikiem, a stał się mini-stolikiem kawowym w kąciku salonu-jadalni...

znalezione szkaradztwo ... na śmietniku (wiem, nie jestem normalna) ale zauroczyły mnie lekko wygięte nózki i wpadłam no i DĘBINA!!!! Wiuęc hyc podjechałam raz dwa pod smietnik i zabrałam szkaradztwo do domu

Blaty z dykty szybko usunęłam, nogi oszlifowałam i pomalowałam na kremową biel postarzając na rantach, wycięłam nowy blat, wybarwiłam w brązach i voila

Aniu, naprawdę masz niesamowity talent!!! Żeby zobaczyć w takim "czymś" na pierwszym zdjęciu takie cudo jak z katalogu, które obfociłas na drugim zdjęciu!!! Niesamowite !!! W pierwszej chwili pomyślałam, że to jakiś fotomontaż! Naprawdę powinnaś się tym zająć zawodowo i sprzedawać takie cudeńka ludziom o grubych portfelach!
Lena 09:36, 02 lip 2012

Aniu,stolik genialny - urzekające nóżki,połączenie bieli z brązem - złoty medal
abiko 09:44, 02 lip 2012

Wieloszka napisał(a)

Ana, piękny stolik..taki fotel jest mi potrzebny właśnie, zapisuję się jako pierwsza klientka) trzymam kciuki za nowy biznes..

ach, żeby mi tak wyszedł stolik dębowy, który wczoraj przywiozłam od mamy..i cudne krzesło..ach..
Ana 10:09, 02 lip 2012

Aga - Abiko - trzymam kciuki za powodzenie akcji - odnawianie Fotel to "spadek" po starym domu teściowej, na nowy nie chcieli go zabierać to dostało się synowej
Teraz wszyscy w rodzinie wiedzą, że zanim coś wyrzuca to muszi najpierw zostać przeze mnie zweryfikowane

Lena - dziękuję To taka złamana kremowa biel, uwielbiam jej ciepłą barwę w połączeniu z brązem

Aga-Wieloszka - dziękuje jej, dziewczyny, rumienię się i obrastam w piórka Ale dajeci mi kopa niesamowitego do wzięcia się za siebie i pracę teraz wszystko sobie układam w głowie i na papierze

Ana 10:13, 02 lip 2012

coli napisał(a)
. Bardzo podoba mi się taki styl, szkoda, że o tym nie wiedziałam jak kupowałam sprzęty do swojego domu. Teraz musiałabym prawie wszystko wyrzucić, mój M chyba by dostał zawału. Wydawało mi się, że brązy i beże są takie ładne i uniwersalne, a teraz chciałabym wszystko szare i białe. Oj ale się człowiekowi zmienia.

Coli - my wykańczając dom 6 lat temu urządzilismy go bardzo nowocześnie, wszędzie wenge i beż, proste bryły, zabudowy z regipsu...zmany następują powoli, czasem radykalne, ale tym razem przemyslane od A do Z....moszczę sobie gniazdko
Brązy i beże SĄ Ładne, ciepłe, niekoniecznie od razu trzeba z nich rezygnować...ciepłe beże, odcienie piasku, naturalne kolory lnu...z tego można wyczarować klasyczne cuda!!! Białe dodatki, surowe drewno, naturalne tkaniny i już wnętrze się zmienia...

Syla
- dzięki
baraga1904 10:18, 02 lip 2012

Witaj Aniu...
A jak tam prace tarasowe..? trwają..? widac już jakieś efekty..?
popcorn 10:18, 02 lip 2012

Boski stolik! Suuuper!! Ale masz zdolnosci!!
Ana 10:38, 02 lip 2012

baraga1904 napisał(a)
Witaj Aniu...

Buuu...fachowiec miał dziś zaczać kłaść dechy na tarasie...ale zacznie w piątek Przez te ulewy w tamtym tygodniu znów ma przesunięte terminy...a ja zostałam z betonowym tarasem i 2 x dziennie latam na mopie Musiałasm teŻ przesunąć fachowców od cegiełki, bo mogą zacząć kłaśc ją jak już będzie decha....

Miało być do końca czerwca gotowe, może będzie do końca lipca

Poparol
- dziękuję
baraga1904 10:53, 02 lip 2012

Ana napisał(a)

Witaj Aniu...

Buuu...fachowiec miał dziś zaczać kłaść dechy na tarasie...ale zacznie w piątek Przez te ulewy w tamtym tygodniu znów ma przesunięte terminy...a ja zostałam z betonowym tarasem i 2 x dziennie latam na mopie Musiałasm teŻ przesunąć fachowców od cegiełki, bo mogą zacząć kłaśc ją jak już będzie decha....

Miało być do końca czerwca gotowe, może będzie do końca lipca

...czyli standarcik z fachowcami... no ale prace na zewnatrz taki maja niestety urok...pamietem tynkowanie u nas dwa lata temu jak były te słynne powodzie...fachowcy tynkowali miesiac bo ciągle lało, w zasadzie nie tynkowali tylko przyjeżdzali poprawiac folie to był koszmar...zrobią - zobaczysz...i bedziesz miała pięknie i foto relacja będzie oczywiscie?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies