Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

mallwinka 15:03, 23 sie 2012

Ana, opadła mi szczęka i ja zbieram ze stołu.
Masz przepiękną córkę, synka zresztą też (a ta Tusia to od jakiego imienia zdrobnienie bo strasznie mi sie podoba, a jakoś nie doczytałam czy wcześniej pisałas). mam straszne zaległości w twoim wątku, ale nadrobię bo strasznie mi sie u Ciebie podoba.

Taras mnie urzekł z tymi woalami, tez takie mam i kawałek werandy i właśnie sie zastanawiam czy by ich tam nie umotać. Piekny taras. cudny i wogule same superlatywy.

a patera też mi sie podoba i mam pytanie czy ta siatke to ty malowałaś czymś z tego różu?

strasznie dużo pytań, ale tak mi sie podoba u Ciebie ze pewnie będę jeszcze pytać tylko mam duże zaległości do nadrobienia, na razie w wiekszości oglądam obrazki.

pozdrawiam serdecznie M
anna_studio 11:55, 24 sie 2012

Aniu.........ile ja miałam do nadrobienia......ale warto było !!! jak zawsze.......
Tyle news....nie wiem od czego zacząć.......gratuluję.........sesji, córci:...,talentów Waszych...., tarasem już się zachwycałam...
....powtórzę za Noemi...bo trafnie to ujęła....będę się chwalić, że Cię znam...
Agacia 16:01, 24 sie 2012

Córcia lepiej rysuje ode mnie
betysia 17:56, 24 sie 2012

Anus a Ty gdzie sie podziewasz albo co za cudenka tworzysz ?????
a moze zwyczajnie nalezaloby odpoczac!!!!!!
i tego Ci zycze na nadchodzacy weekend!!!!!
buziolki
Sebek 18:11, 24 sie 2012

Ana napisał(a)
No i narysowała i nawet ja jestem w szoku!!!

Patrzyła sobie na jeden z ptasich obrazków w holu

I powstał taki rysunek

Ale ma córeczka talent do malowania - gdybym umiał chociaż tak to od razu wybrałbym architekturę krajobrazu na studia A tak to nadal jestem w ..... kropce
Ana 18:19, 24 sie 2012

siaaska napisał(a)
Ana pracownia superowo się prezentuje Same wspaniałości tam pewnie powstaną czego z całego serca Ci życzę Nawet już zaczęłaś... Ręczniki na prezent śliczne
Jeśli chodzi o moją latarenkę już pomalowana i bardzo się mi podoba i nie tylko mi Fotki wstawię jak będzie już całkiem gotowa bo jeszcze szybki... Już zamówione... i Arek musi wyciąć mi coś na spód bo nie ma na czym świeczki postawić... Gdzieś miał taką starą blachę, przyrdzewiałą to powinna pasować. Oczywiście też ją pobielę
Tak mi się spodobało to malowanie że pobieliłam też stary drewniany karnisz Już wisi w nowo wykończonym pokoiku na poddaszu... W ruch poszły też inne drewniane czy wiklinowe sprzęty z kuchni
I myślałam też o przemalowaniu mebli bo na nową narazie nie mam szans a te co są to z odzysku i w kolorze który moim gustom nie odpowiada... ale co zrobić... Przynajmniej jest.. a jak przemaluję, zmienię uchwyty powinno być super

o ho ho!! widzę, że kolejni Ogrodowiczanie wpadają w szpony nałogu cieszę się Ja też przemalowuję moje starocie i mam z tego frajdę - kazdy mebelek zasługuje na drugą szansę!
Ana 18:20, 24 sie 2012

irena_milek napisał(a)

Ana, jakie piękne dziecko, jakie spojrzenie!!
a do tego taka utalentowana; rysunek zrobiła niesamowity, rozwijaj ją, taki dar szkoda zmarnować

Irenko, zrobię co w mojej mocy
Ana 18:22, 24 sie 2012

mallwinka napisał(a)
Ana, opadła mi szczęka i ja zbieram ze stołu.
Masz przepiękną córkę, synka zresztą też (a ta Tusia to od jakiego imienia zdrobnienie bo strasznie mi sie podoba, a jakoś nie doczytałam czy wcześniej pisałas). mam straszne zaległości w twoim wątku, ale nadrobię bo strasznie mi sie u Ciebie podoba.

Taras mnie urzekł z tymi woalami, tez takie mam i kawałek werandy i właśnie sie zastanawiam czy by ich tam nie umotać. Piekny taras. cudny i wogule same superlatywy.

a patera też mi sie podoba i mam pytanie czy ta siatke to ty malowałaś czymś z tego różu?

strasznie dużo pytań, ale tak mi sie podoba u Ciebie ze pewnie będę jeszcze pytać tylko mam duże zaległości do nadrobienia, na razie w wiekszości oglądam obrazki.

pozdrawiam serdecznie M

Mallwinko - Tusia to zdrobnienie od Matyldy, dziękuje za komplementy w imieniu dzieciaków

Motaj motaj - jak to powiedział mój małżonek - 4 kawalki "szmaty" parę metrów sznurka i taka furora One tworzą niesamowity klimat

Paterkę-klosz malowałam farbami - biała, kremową i szarobeżową (stone/greige)
Ana 18:23, 24 sie 2012

anna_studio napisał(a)
Aniu.........ile ja miałam do nadrobienia......ale warto było !!! jak zawsze.......
Tyle news....nie wiem od czego zacząć.......gratuluję.........sesji, córci:...,talentów Waszych...., tarasem już się zachwycałam...
....powtórzę za Noemi...bo trafnie to ujęła....będę się chwalić, że Cię znam...

Aniuuu....bo się rozpłynę, dziękuję bardzo!!!! Ja się chwalę, że znam Was
Ana 18:24, 24 sie 2012

Agacia napisał(a)
Córcia lepiej rysuje ode mnie

hahahaha....oj tam oj tam! Agacia, Sebciu - więcej wiary we własne mozliwości!!!!

Sebciu - błagam, wybierz sercem