Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

Zakrecona 12:04, 02 cze 2020

Szałwia wysiana powtarza cechy matki?

Wysiała mi się caradonna i czekam, zobaczymy jak zakwitnie.

Sytuacji w pracy współczuję , też nie wiem co z urlopem w tym roku. Przez tego wirusa, to można ześwirować
kasiab 12:16, 02 cze 2020

Sylwia współczuję... Ja nie wiem co to jest z tym obcinaniem etatu i zakazywaniem urlopów... Jesteś kolejną osobą której robią takie rzeczy...
malgol 13:24, 02 cze 2020

sylwik69 napisał(a)
Malu rośnie

Ale trafiłam! Dawno czasu na forum nie miałam i w końcu wpadam a tu takie zmiany Ten maluch mnie uwiódł, uwielbiam koty

A ogród to rosnie jak na drożdżach.Po raz kolejny przekonuję się ,ze tyle pracy włożonej w glebe na początku , co Ty uczyniłaś , ogromnie procentuje. U mnie już niestety za poźno na to i musze się zmagać z piachem przy każdym nasadzeniu.
sylwik69 10:53, 03 cze 2020

Zakrecona napisał(a)
Szałwia wysiana powtarza cechy matki?

Wysiała mi się caradonna i czekam, zobaczymy jak zakwitnie.

Sytuacji w pracy współczuję , też nie wiem co z urlopem w tym roku. Przez tego wirusa, to można ześwirować

U mnie sieje się na potęgę ...cechy matki? a co to? jest takiej samej barwy i wysokości
sylwik69 10:55, 03 cze 2020

kasiab napisał(a)
Sylwia współczuję... Ja nie wiem co to jest z tym obcinaniem etatu i zakazywaniem urlopów... Jesteś kolejną osobą której robią takie rzeczy...

Lato w pracy a może się zbuntujemy!!!
sylwik69 10:58, 03 cze 2020

malgol napisał(a)

Ale trafiłam! Dawno czasu na forum nie miałam i w końcu wpadam a tu takie zmiany Ten maluch mnie uwiódł, uwielbiam koty

A ogród to rosnie jak na drożdżach.Po raz kolejny przekonuję się ,ze tyle pracy włożonej w glebe na początku , co Ty uczyniłaś , ogromnie procentuje. U mnie już niestety za poźno na to i musze się zmagać z piachem przy każdym nasadzeniu.

O JEŻU!!! A kto to się pojawił??? bardzo mi miło ,że zajrzałaś? mam nadzieje,że u Ciebie wszystko ok.Dziękuję w imieniu kotka
A gleba to dalej piasek tylko troszkę ulepszony.Staram się co roku dawać mu porcję dobroci
malgol 11:03, 03 cze 2020

sylwik69 napisał(a)

O JEŻU!!! A kto to się pojawił??? bardzo mi miło ,że zajrzałaś? mam nadzieje,że u Ciebie wszystko ok.Dziękuję w imieniu kotka
A gleba to dalej piasek tylko troszkę ulepszony.Staram się co roku dawać mu porcję dobroci

No wiem ,wiem moja wina ,że tak Cię zaniedbałam.Ale jakos ogólnie mniej czasowa jestem i energii na nic ostatnio nie miałam.Podczytuje wątki,ale pisac jakoś często natchnienia nia miałam.Nawet we własnym się szczególnie nie udzielam W tym sezonie mniej roboty sobie w ogrodzie narzuciłam a więcej delektowania się dotychczasowymi efektami. Trzeba chwytać chwile ...
sylwik69 21:51, 03 cze 2020

malgol napisał(a)

No wiem ,wiem moja wina ,że tak Cię zaniedbałam.Ale jakos ogólnie mniej czasowa jestem i energii na nic ostatnio nie miałam.Podczytuje wątki,ale pisac jakoś często natchnienia nia miałam.Nawet we własnym się szczególnie nie udzielam W tym sezonie mniej roboty sobie w ogrodzie narzuciłam a więcej delektowania się dotychczasowymi efektami. Trzeba chwytać chwile ...

Zazdroszczę pozytywnie może i u mnie kiedyś nastąpi taki moment! bo na razie każdą wolną chwilę spędzam w ogrodzie...jedno kończę drugie zaczynam i dużo podlewania susza u mnie bardzo widoczna !
Masz piękny ogród,który może być inspiracją dla innych ,dlatego bywaj na Forum, nie uciekaj!!
malgol 12:09, 04 cze 2020

sylwik69 napisał(a)

Zazdroszczę pozytywnie może i u mnie kiedyś nastąpi taki moment! bo na razie każdą wolną chwilę spędzam w ogrodzie...jedno kończę drugie zaczynam i dużo podlewania susza u mnie bardzo widoczna !
Masz piękny ogród,który może być inspiracją dla innych ,dlatego bywaj na Forum, nie uciekaj!!

Staram się być na bieżąco z większościa watków tylko pisać czasu brak.W telefonie trudno bo już ślepa jestem a potem dom,ogród.. i reszta zycia

U mnie susza też daje się we znaki.nie wiem co bym zrobiła bez automatycznego podlewania .A zmarnować tyle pracy i pieniędzy w jeden suchy sezon bardzo łatwo.
ajka 22:09, 06 cze 2020

sylwik69 napisał(a)
Kotek jest słodki to prawda daje dużo radości,rekompensuje brak wnuków i duże dzieci
Deszczu dalej nie widać i z Waszych relacji widzę,że w wielu ogrodach go brakuje a trawa potrzebuje pić!
W pracy znów kombinacje 4/5 etatu przez 3 m-ce, żadnych urlopów??? co sobie nie wyobrażam!!! oraz teoretyczny spadek sprzedaży,którego nie odczuwają ani moje ręce ani nogiehhhh brak słów na to wszystko

Brak deszczu?? Chętnie ci trochę oddam

A u nas odwrotnie, urlopy każą wybierać.