Hmmmm,powiem tak: do tej pory załatwiłam 2 wykaszarki i 1 elektryczną, na małym trawniku się sprawdzały.Teraz nie wyobrażam sobie lawirowania z kablem od gniazdka do gniazdka wokół domu lub z plączącym się kablem!
Zasłużyłam już na porządną kosiarę tym bardziej,że ogród i koszenie należy wyłącznie do mnie
'Zasłużyłam już na lepszą kosiarkę' super to ujęłaś moge wykorzystać u siebie jak nadejdzie ten czas?
A tak zupełnie w temacie kosiarki piszesz o malej kosiarce... Nie myślałaś o czymś większym żeby móc szybko ogarnąć koszenie? Duża masz powierzchnię trawnika (jeśli pisalaa to przepraszam umknęło mi)
Ewa starałam się...ale jednak jest znaczna różnica w wyglądzie trawy i w dużej mierze zależy to od gleby,której jednak nie udało mi się wzorcowo przygotować.Robiłam dosiewkę,a mimo to są miejsca szczególnie te przy budynku gdzie nie wzeszła wysycha zbyt szybko,a wysokie temperatury i brak deszczu nie pomaga zamówiłam nawóz organiczny w płynie który podłącza się do węża z wodą to chyba lepsza opcja niż granulat?