Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

Wiolka5_7 17:44, 13 cze 2020

Jaka ładna trawka jednak wyrosła
eVka 18:42, 13 cze 2020

Sylwia wszystko piękne ale szałwiowa wymiata, w połączeniu z seslerią (chyba) wygląda obłędne
Stipy wypaśne pod tą śliwą. Mi takie wyrosły na jagodniku, ładniejsze niż ich matki
kasiab 19:28, 13 cze 2020

Hej Sylwusia... Przegapilam zdjęcia a tu takie widoki! Bajka! Trawka pięknie rośnie jeszcze jak przeglądam Twój wątek od początku to widać mega postępy w pracach. Szalwia z sesleria wspaniale sie prezentuje brawo
sylwik69 20:06, 13 cze 2020

Katte napisał(a)
Szał! Trawniczek narazie jak futerko , ale rozbuja się !
Super robota , bardzo mi się podoba linia rabat

Zdradz:
Primo - Co to za brzózki ? Doorenbosy ?

Drugie primo heheh czym odgrodzilas trawnik od rabaty przy domu ?
Ekobordy czy jakiś corten ?

Kasia brzozy to doorenbosy
Corten na obrzeżach ach chciałabym ale niestety...widziałam tylko na Gardenii,a u siebie mam głównie pozostałe po budowie deski z blatów do tynkowania
W przyszłości będzie tylko kancik
sylwik69 20:09, 13 cze 2020

Johanka dziękuję stipy są ubiegłoroczne i dobrze im u mnie,bo nie mam nawodnienia.Mają sucho i dużo słońca,a wiec to co lubią! odmiana zwykła podstawowa
Gałgasia! widziałam fotki z burzy jaka przeszła przez Gorzów...grad i dużo deszczu,niestety u mnie znów ani kropli
Kasia dziękuje za miłe słowa i pochwały,stipy w tym roku urocze są i ogromne!
sylwik69 20:15, 13 cze 2020

Wiolka5_7 napisał(a)
Jaka ładna trawka jednak wyrosła

Nie taka ładna jak u Ciebie niestety!! ale u mnie podłoże beznadziejne,wiec i tak radość,że wyrosła
sylwik69 20:17, 13 cze 2020

effka napisał(a)
Sylwia wszystko piękne ale szałwiowa wymiata, w połączeniu z seslerią (chyba) wygląda obłędne
Stipy wypaśne pod tą śliwą. Mi takie wyrosły na jagodniku, ładniejsze niż ich matki

Tak Ewo,to niezawodne rośliny,ktore na moim terenie się sprawdzają na medal więc pozostaje mi je powtarzać na innych rabatach wokół domu
galgAsia 20:26, 13 cze 2020

Ja bardzo lubię stipy, dodają takiej miękkości i lekkiego niedopowiedzenia roślinom obok I też je powtarzam, a poza tym, u mnie fajnie się sieją
Deszczu napadało, grad nie dotarł na szczęście do ogrodu, więc szkód nie było praktycznie żadnych.
Coś w tym roku chmury deszczowe nas omijają... Za rzadko pada, za rzadko...
BasiaLT 20:38, 14 cze 2020

sylwik69 napisał(a)
Johanka dziękuję stipy są ubiegłoroczne i dobrze im u mnie,bo nie mam nawodnienia.Mają sucho i dużo słońca,a wiec to co lubią! odmiana zwykła podstawowa
Gałgasia! widziałam fotki z burzy jaka przeszła przez Gorzów...grad i dużo deszczu,niestety u mnie znów ani kropli
Kasia dziękuje za miłe słowa i pochwały,stipy w tym roku urocze są i ogromne!

No nie mów że u ciebie też nie padało. Myślałam o tobie jak oglądałam zdjęcia z zalanego Gorzowa. Myślałam że chociaż trochę u ciebie podlało.
sylwik69 21:27, 14 cze 2020

galgAsia napisał(a)
Ja bardzo lubię stipy, dodają takiej miękkości i lekkiego niedopowiedzenia roślinom obok I też je powtarzam, a poza tym, u mnie fajnie się sieją
Deszczu napadało, grad nie dotarł na szczęście do ogrodu, więc szkód nie było praktycznie żadnych.
Coś w tym roku chmury deszczowe nas omijają... Za rzadko pada, za rzadko...

Asia deszczu zazdroszczę! byłby zbawienny dla mojego ogrodu... powiem ci ,że wyglądało to bardzo dramatycznie i cieszę się,że obyło się bez szkód