Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród KasiWB - część II

Ogród KasiWB - część II

hanka_andrus 10:02, 14 sty 2017

Sobotnia dostawa śniegu i fotek u Ciebie! Brawo. Pięknie jest w ogródku i w przestrzeni poza ogródkowej rÓwnież. Nie zawiodłam się!
KasiaWB 10:11, 14 sty 2017

hanka_andrus napisał(a)
Sobotnia dostawa śniegu i fotek u Ciebie! Brawo. Pięknie jest w ogródku i w przestrzeni poza ogródkowej rÓwnież. Nie zawiodłam się!

postanowiłam poświęcić dzisiaj trochę czasu na przyjemności ))) dzisiaj nic zawodowego nie tknę )
Fotografuję przestrzeń za płotem, bo za jakiś czas powstaną tam domy.
Przy okazji nadal prowadzę obserwacje, gdzie spada śnieg z dachu, gdzie zawiewa, którędy chodzą koty
vita 13:50, 14 sty 2017

Zasypało nas Ogród mężnieje, na szczęście masz żywopłot od strony tej potencjalnej zabudowy. Jest szansa, że się trochę osłonisz.
Do wiosny daleko, trudny czas. Zapisuję w kalendarzu oprysk cisów.
Serdeczności przesyłam
Joku 15:12, 14 sty 2017

Obejrzałam zimowe obrazki i "krajobraz zapożyczony". Wypatrzyłam że jakieś osiedle tobie wyrosło w pobliżu. U mnie też rośnie za płotem chyba jakiś bliźniak. Szkoda mi mojego widoku na pola ale pocieszam się że będę miała zaciszniej. No i może kretki będą miały do mnie nieco dalej .
Gabriela 17:54, 14 sty 2017

Więcej śniegu u Ciebie, muszę sprawdzić, czy nie wieje ze Wschodu, wtedy i u mnie spadnie.
Czy muszę dodawać, że wolę te majowe i różane zdjęcia?
Jeżeli krajobraz zapożyczony zostanie zabudowany, to wielka szkoda, bo ładne to wzniesienie, oczy mogą odpocząć. Pozdrawiam.
rozajerycha 12:53, 20 sty 2017

Pozdrawiam Katarzyno
masz rację puch chroni rośliny śnieg w naszym rejonie to nie nowość chyba wiesz.
Kotom posyp pieprzu zapamięta jak wciągnie i będzie omijał twoje rabatki
martek
katel 01:17, 28 sty 2017

Kasiu jest wątek o Louise Odier, może wrzucisz zdjęcia swojej
https://www.ogrodowisko.pl/watek/7408-louise-odier?page=1#post_8
KasiaWB 19:35, 01 lut 2017

vita napisał(a)
Zasypało nas Ogród mężnieje, na szczęście masz żywopłot od strony tej potencjalnej zabudowy. Jest szansa, że się trochę osłonisz.
Do wiosny daleko, trudny czas. Zapisuję w kalendarzu oprysk cisów.
Serdeczności przesyłam

witaj Vita miło Ciebie widzieć
trochę się faktycznie osłonię, ale już mi tak na tym nie zależy...
Oj tak, teraz jest trudny czas, ale dzień coraz dłuższy co mnie cieszy

Pozdrawiam ciepło
KasiaWB 19:38, 01 lut 2017

Joku napisał(a)
Obejrzałam zimowe obrazki i "krajobraz zapożyczony". Wypatrzyłam że jakieś osiedle tobie wyrosło w pobliżu. U mnie też rośnie za płotem chyba jakiś bliźniak. Szkoda mi mojego widoku na pola ale pocieszam się że będę miała zaciszniej. No i może kretki będą miały do mnie nieco dalej .

rośnie, rośnie, i będzie rosło i to dużo, tuż za siatką. Są tego plusy i minusy, ale chyba mam podobne przemyślenia jak Ty

Serdecznie pozdrawiam
KasiaWB 19:41, 01 lut 2017

Gabriela napisał(a)
Więcej śniegu u Ciebie, muszę sprawdzić, czy nie wieje ze Wschodu, wtedy i u mnie spadnie.
Czy muszę dodawać, że wolę te majowe i różane zdjęcia?
Jeżeli krajobraz zapożyczony zostanie zabudowany, to wielka szkoda, bo ładne to wzniesienie, oczy mogą odpocząć. Pozdrawiam.

mam nadzieję, że te śniegi już nie wrócą
Co do majowych zdjęć to nic nie trzeba dodawać oczywiste
Tak, niestety krajobraz zostanie zabudowany, ale jak napisałam są plusy i minusy ja będę miała swój ogródek na oku, przez okno

Pozdrawiam ciepło