Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Działeczka Asi :)

Działeczka Asi :)

asiak 18:53, 03 lut 2017

Dziewczynki, tutaj właśnie chcę wsadzić te róże, których nie mogę wybrać

W tej chwili ta rabata jest wytyczona w całości krawężnikiem, tak jak na załączonym planie.

Nie wiem, co wsadzić w tym zakreskowanym miejscu. Czy będzie tu pasować róża pienna?
O taka

Dziewczynki pomóżcie mi plisss, bo ja nie umiem

asiak 18:53, 03 lut 2017

A może w ogóle coś innego tu wsadzić?
asiak 19:01, 03 lut 2017

Na początku rabaty z lewej strony chciałam wsadzić tuje taką, bo latam z nią po całej działce i przy niej te dwie maczugi, co są widoczne dalej

Jak gadam głupio, naprowadźcie mnie mnie proszę

Anda 19:07, 03 lut 2017

Zamiast róży piennej posadzilabym tam groszek pachnący na jakiejś podporze albo ślazy czy też ślazówki
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 19:09, 03 lut 2017

asiak napisał(a)
Na początku rabaty z lewej strony chciałam wsadzić tuje taką, bo latam z nią po całej działce i przy niej te dwie maczugi, co są widoczne dalej

Jak gadam głupio, naprowadźcie mnie mnie proszę

Tzn. tą tuję widzoczną na zdjęciu chcesz przenieść na rabatę z różami?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
asiak 19:10, 03 lut 2017

Ewa, chciałabym, żeby to był ciąg tej rabaty, bo tak jest wytyczona ta rabata
asiak 19:12, 03 lut 2017

Anda napisał(a)

Tzn. tą tuję widzoczną na zdjęciu chcesz przenieść na rabatę z różami?

No, tak myślałam... nie będzie pasować?
asiak 19:13, 03 lut 2017

W ogóle to marzy mi się miłorząb na nóżce
Anda 19:17, 03 lut 2017

asiak napisał(a)
Ewa, chciałabym, żeby to był ciąg tej rabaty, bo tak jest wytyczona ta rabata

Tą rabatę masz przy warzywniku, tzn. ona przechodzi z boku w warzywnik (tak zrozumiałam z rysunku) i dlatego pomyślałam o mniej formalnym naszadzeniu. Róże pienne są dla mnie formalne Ja tam bym bardziej widziała rabatę co prawda różaną ale z lekkim wiejskim podmuchem
Anda 19:18, 03 lut 2017

asiak napisał(a)

No, tak myślałam... nie będzie pasować?

Jeśli chcesz tą rabatę bardziej w stylu fomalnym, to będzie pasować
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies