Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Działeczka Asi :)

Działeczka Asi :)

anbu 11:14, 22 lut 2017

Asiu u nas wieje, leje a weekend zapowiadają zimowy Czyli do wiosny jeszcze troszkę
asiak 11:15, 22 lut 2017

anbu napisał(a)
Asiu u nas wieje, leje a weekend zapowiadają zimowy Czyli do wiosny jeszcze troszkę

Nie podobuje sie mnie to

zaczęło u mnie sypać... deszcz ze śniegiem wrrrrr...
Toszka 11:37, 22 lut 2017

Wspomnicie moje słowa - po 15 marca zacznie się ocieplać z minimalnymi nocnymi przymrozkami
teraz niech jeszcze cebulowe siedzą pod ziemią,aby nocne temperatury nie uszkodziły wierzchołka wzrostu.
To moment aby chronić na noc carexy, bo teraz najtrudniejszy dla nich nasz polski czas.
asiak 11:50, 22 lut 2017

Toszka napisał(a)
Wspomnicie moje słowa - po 15 marca zacznie się ocieplać z minimalnymi nocnymi przymrozkami
teraz niech jeszcze cebulowe siedzą pod ziemią,aby nocne temperatury nie uszkodziły wierzchołka wzrostu.
To moment aby chronić na noc carexy, bo teraz najtrudniejszy dla nich nasz polski czas.

Miło Cię Toszko widzieć
W takim razie, niech cebulowe sobie siedzą w ziemi
To jeszcze tylko trzy tygodnie, super
Anda 11:53, 22 lut 2017

Czesc roz masz juz zarezerwowana? Zdradz jakie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
anbu 11:53, 22 lut 2017

Toszka jak chronić carexy? Mam je okryć?
asiak 12:02, 22 lut 2017

Anda napisał(a)
Czesc roz masz juz zarezerwowana? Zdradz jakie

Ewuniu mam zarezerwowane:
5 sztuk Ascot
5 sztuk Baronesse
8 sztuk Bailando
I koło ławeczki Rhapsody in Blue i Screpter'd isle.
asiak 12:03, 22 lut 2017

Anda napisał(a)
Asiu, to mogłyby być Brother Cadfael, Frederic Mistral, Sharifa Asma i Othello, albo Falstaff albo Wiliam Shakespeare 2000.

Ewa, która z nich jest naj? Nie musi pachnieć, bardziej się liczy zdrowotność, długość kwitnienia i trzymanie kwiatów
Szukam czegoś do Aphrodyty
Anda 12:08, 22 lut 2017

asiak napisał(a)

Ewa, która z nich jest naj? Nie musi pachnieć, bardziej się liczy zdrowotność, długość kwitnienia i trzymanie kwiatów
Szukam czegoś do Aphrodyty

Z tych roz mam tylko Brother, wiec nie moge porownac A ten do Aphrodyty jest chyba za jasny.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 12:08, 22 lut 2017

asiak napisał(a)

Ewuniu mam zarezerwowane:
5 sztuk Ascot
5 sztuk Baronesse
8 sztuk Bailando
I koło ławeczki Rhapsody in Blue i Screpter'd isle.

Sliczny wybor
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies