Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Działeczka Asi :)

Działeczka Asi :)

asiak 12:41, 23 lut 2017

Oj, tak Aniu... i to ciężki przypadek, nie ma żadnej poprawy, a wręcz gorzej jest
babka 20:33, 23 lut 2017

Cześć Asieńko, Ty w dalszym ciągu masz różane ciągoty? Ale Cię wzięło i trzyma, uparta bestyja
Jestem ciekawa Twojego ogrodu w tym sezonie, przodowniczko
Pozdrawiam
asiak 20:48, 23 lut 2017

Olu, ja nie mogę się już doczekać swojej działki w tym sezonie
Obawiam się tylko, czy mi funduszy starczy na wszystko, wszak roślinki nie tanie są A jeszcze mamy trochę prac remontowych, no zobaczymy...
jolanka 20:53, 23 lut 2017

Asia a jak zasypiasz to widzisz przed oczami rabaty? Bo ja tak Jak juz zamówisz to samo sie uloży najwyżej przesadzisz i dokupisz nastepną
asiak 21:22, 23 lut 2017

jolanka napisał(a)
Asia a jak zasypiasz to widzisz przed oczami rabaty? Bo ja tak Jak juz zamówisz to samo sie uloży najwyżej przesadzisz i dokupisz nastepną

Oczywiście Jolu, że widzę.... nie tylko jak zasypiam
asiak 10:20, 25 lut 2017

Wow.... nie pada i nawet świeci słoneczko
Ale jest wiatrzysko i zimno Po pracy, jak nie zacznie padać, wybieram się na działkę. Będę patrzeć ile mam miejsca na róże A jutro będę zamawiać resztę róż
Ale się cieszę, już oczami wyobraźni widzę swoją działeczkę w środku lata
asiak 17:07, 25 lut 2017

Byłam na działce... wiosenki nie wypatrzyłam nawet najmniejszego śladu, nic a nic...
Pomierzyłam trochę rabaty, żeby wiedzieć ile róż kupić. Okazuje się, że wcale tak dużo miejsca na nie to nie mam. Za to pracy będę miała bardzo dużo... Ale jeszcze trochę trzeba poczekać, ziemia zmrożona. Różyczki te co mam, chyba nie zmarzły, bo od dołu zielone. Nie wiem tylko, czy pienne przetrzymały zimę, bo jeszcze są w czapeczkach, co by im zimno nie było
Nowalijka 17:14, 25 lut 2017

asiak napisał(a)
Byłam na działce... wiosenki nie wypatrzyłam nawet najmniejszego śladu, nic a nic...
Pomierzyłam trochę rabaty, żeby wiedzieć ile róż kupić. Okazuje się, że wcale tak dużo miejsca na nie to nie mam. Za to pracy będę miała bardzo dużo... Ale jeszcze trochę trzeba poczekać, ziemia zmrożona. Różyczki te co mam, chyba nie zmarzły, bo od dołu zielone. Nie wiem tylko, czy pienne przetrzymały zimę, bo jeszcze są w czapeczkach, co by im zimno nie było

Asiu, też dziś byłam na działce, przekopałam sporą rabatkę choć całej nie dałam rady, bo po zimie kondycja nie ta, Asiu już bliżej niż dalej...
babka 17:55, 25 lut 2017

U mnie też słoneczko było ale lekki mrozik się utrzymywał cały dzień. Nie wystawiłam nawet kawałka nosa, cały dzień w kuchni. Może jutro się przewietrzę i poszukam wiosny
asiak 22:50, 25 lut 2017

Kochani potrzebuję Waszej pomocy

Na rabacie poniżej na wiosnę będę sadzić róże Ascot. Rabata będzie w kształcie litery L

Drugie ramię litery L to aksamitki po lewej stronie na zdjęciu poniżej.

Nie wiem, co wsadzić na drugim ramieniu i na rogu tej rabaty.
Marzy mi się Miłorząb pienny, czy da się go tutaj jakoś wkomponować?
Te dwa znaki zapytania, to moje pytanie, co tu wsadzić?

Doradzicie coś? Dodam tylko, że nie musi być ładnie zimą
A i jeszcze dodam, że tych jednorocznych roślin w kolorze pomarańczowym i żółtym raczej nie będzie