Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Pierwszy (nie)Wielki - projekt

Ogród Pierwszy (nie)Wielki - projekt

Magleska 07:11, 11 sie 2017

Chyba się jeszcze nie witałam u Ciebie ,ale cały czas oglądam i podziwiam zmiany i dopiero co posadziłam Limki - dałam je co metr przed nimi mam jeżówki i trawy Ice Dance , na razie wszystko małe ,muszę poczekać na efekt
Kulkowisko masz świetne fajnie będzie wyglądało na tle limek
Johanka77 07:35, 11 sie 2017

nawigatorka napisał(a)
Co ile ja mam wiesz. No ale nikt tak szeroko nie ma ale ja się ciesze bo i hortki wiedziały. Ze taki a mienimy rozmiar mieć makami maja ja niechciane rośliny wydaje teściowej

Johanka77 07:42, 11 sie 2017

Magleska napisał(a)
Chyba się jeszcze nie witałam u Ciebie ,ale cały czas oglądam i podziwiam zmiany i dopiero co posadziłam Limki - dałam je co metr przed nimi mam jeżówki i trawy Ice Dance , na razie wszystko małe ,muszę poczekać na efekt
Kulkowisko masz świetne fajnie będzie wyglądało na tle limek

Bardzo mi miło, że wpadłaś!
Jeżówki, limki, carexy... na bogato! Będziesz miała piękne!

Dziękuję w imieniu kulkowiska
mrokasia 08:29, 11 sie 2017

Aśka, no trzymam za Ciebie kciuki!!! Taki plan, że hej! Tylko uważaj na siebie w tym upale, czapka na głowę, filtr na skórę i mnóstwo wody!!!
Życzę Ci powodzenia na zakupach .
Makusia 08:30, 11 sie 2017

Asia Tytanie pracy! Ja mam zamiar w rodzinnych stronach na grzyby chodzić (ten grzyb w ogrodzie mi nie wystarcza ) i do góry d...leżeć- będę Cię wspierać duchowo
Co do hortek- a nie ma szans tych pozostałych gracków połączyć z hortkami właśnie? Da się je podzielić?
MirellaB 08:32, 11 sie 2017

Plan solidny do wykonania. Nie ma co się tak forsować przy tej pogodzie, żeby nie przypłacić ogrodu zdrowiem. Lepiej uważaj
Johanka77 08:34, 11 sie 2017

MirellaB napisał(a)
Plan solidny do wykonania. Nie ma co się tak forsować przy tej pogodzie, żeby nie przypłacić ogrodu zdrowiem. Lepiej uważaj

Forsować to się będę od jutra, a temepratury u nas mają spaść do 23 i ma być deszcz
Johanka77 08:36, 11 sie 2017

Makusia napisał(a)
Asia Tytanie pracy! Ja mam zamiar w rodzinnych stronach na grzyby chodzić (ten grzyb w ogrodzie mi nie wystarcza ) i do góry d...leżeć- będę Cię wspierać duchowo
Co do hortek- a nie ma szans tych pozostałych gracków połączyć z hortkami właśnie? Da się je podzielić?

Podzielić się nie da, bo małe dość. Ale można dokupić.
Nie wiem. Nie myślałam...

Bogatych zbiorów życzę!
Johanka77 08:37, 11 sie 2017

mrokasia napisał(a)
Aśka, no trzymam za Ciebie kciuki!!! Taki plan, że hej! Tylko uważaj na siebie w tym upale, czapka na głowę, filtr na skórę i mnóstwo wody!!!
Życzę Ci powodzenia na zakupach .

Dzięki Kasia. Chustka na głowie zawsze jest, odkąd dopadło mnie porażenie.
Zresztą przytrzymuje mi niesforne loki
Gruszka_na_w... 10:37, 11 sie 2017

Plany ambitne. Trzymam kciuki, żeby się je udało zrealizować.
Limki sadziłabym, co 1,2-1,5 metra. One należą do tych większych hortensji. Rosną silnie. Po co je w ścisku trzymać.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies