Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

ryska 13:43, 27 lis 2017

Asia śle pokłony przed Twoją demolką
Mocno Ci kibicuję, abyś miała tak jak chcesz.
Pozdrawiam
eVka 14:04, 27 lis 2017

No kolejna zmeniająca avatarek i zgłupiałam przez moment i nie mogłam sobie przypomnieć ogrodu, jak to człek się do obrazków przyzwyczaja
Margerytka40 16:10, 27 lis 2017

ryska napisał(a)
Asia śle pokłony przed Twoją demolką
Mocno Ci kibicuję, abyś miała tak jak chcesz.
Pozdrawiam

Boziuuuuuu! Zapomniałam ,wiesz o czym . Jutro nadrobię . Dzięki za kibicowanie i oby Twe słowa były prorocze bo jak się narobię(ja to ja ale M jeszcze ostro wykorzystany przez mnie) i efekt daleki będzie od wyobrażeń to załamka.
Margerytka40 16:13, 27 lis 2017

effka napisał(a)
No kolejna zmeniająca avatarek i zgłupiałam przez moment i nie mogłam sobie przypomnieć ogrodu, jak to człek się do obrazków przyzwyczaja

Też mi się to zdarza jak inni zmieniają awatar . Marzę żeby zmienić tytuł wątku na.....po remoncie
mrokasia 17:41, 27 lis 2017

No kochana, zmiana mega!!! I ile masz miejsca . Teraz tylko dobrze zaplanować co tam posadzić i na wiosnę do dzieła. Będzie się działo .
Ja na wiosnę planuję usunięcie z rabaty grupy 3 wielkich jałowców, już nie mogę się doczekać .
anna_t 09:00, 28 lis 2017

Asia szok! I gratulacje! Podwórko totalnie odmienione co

Bardzo mnie pocieszył twój wpis u mnie bo 3 brzozy to taka bida trochę a 5 to już fajny lasek będzie
A twoje na górze w koronach się nie łamią?fajnie to wygląda?
Margerytka40 09:17, 28 lis 2017

Aniu sama zobacz. Ja wiem czy się łamią? Chyba normalnie jak wszystkie. Jak bardzo wieje to trochę gałązek później leży ale to nic dziwnego.
Kawa 10:20, 28 lis 2017

Asia wiesz co ?? ale ogromny kawał tego terenu po jałowcach!!!
Podziwiam za karczowanie bo straaaaaasznie dużo siły to musialo kosztować!!!
fajny porządek i avatarek
bombeczki cudniaste
podziwiam za te talenta bo u mnie brak
Margerytka40 10:27, 28 lis 2017

Jak tak teraz spojrzałam na to zdjęcie brzóz to koooooniecznie muszę dać za nimi jakąś przesłonę. Wsadzić tam nic się nie da ale może tak jak teraz są słupki siatki po obu stronach dać taką ściankę z listewek poziomych. Tylko w jakim kolorze ta ścianka? Wszystkie elementy archtektury chcę mieć w brudnej bieli,takiej jaśniutkiej szarości . Nie wiem czy za brzozami ten kolor by pasował. Nie widać ale rosną tam jeszcze malutkie derenie elegantissima więc na tle tej ścianki prócz białych pni brzóz byłyby jeszcze widoczne ich bordowe pędy. Oczywiście zimą,latem ścianka byłaby raczej mało widoczna.
wrobelki 10:33, 28 lis 2017

Ścianka fajna będzie jak derenie podrosną to i brzozy będą bardziej widoczne na ich tle