Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

AnkaK 20:21, 15 mar 2018

Ty przy tej rabacie masz okna, dobrze pamiętam?
Mariposa 21:45, 15 mar 2018

Asiu, cudne zakupy! Zazdroszczę pozytywnie Dzięki za wczoraj, było super
Margerytka40 22:22, 15 mar 2018

Bogdzia napisał(a)
Asiu piękne roślinki znów kupiłas, jak na tą porę roku to nieprawdopodobnie piękne. Za wczoraj bardzo dziekuję, fajnie było pogadac z Wami , tylko o Elę się martwie jak ona dotarła z tym grudnikiem.

Bardzo jestem na plus zaskoczona tymi carexami,trochę się obawiałam a tu taka niespodzianka. Fajnie ,że mogłyśmy się spotkać i fajnie ,że tyle nas praktycznie po sąsiedzku. Będzie się działo
Margerytka40 22:26, 15 mar 2018

Basiu,Haniu

Z tego wszystkiego aż dzwoniłam tam i pytałam czy te carexy przypadkiem w tunelu nie były ale pan zapewnił mnie ,że normalnie na powietrzu stały
Margerytka40 22:30, 15 mar 2018

AnkaK napisał(a)
Ty przy tej rabacie masz okna, dobrze pamiętam?

Tak Aniu ,są tam dwa okna. Jutro wrzucę rysunek. Tam wszystko zniknie z tego co teraz jest . Chcę zlikwidować tę granitową otoczkę i zrobić tam na płasko. Niestety nie mam kompletnie pomysłu jak to obsadzić
Margerytka40 22:35, 15 mar 2018

Mariposa napisał(a)
Asiu, cudne zakupy! Zazdroszczę pozytywnie Dzięki za wczoraj, było super

To dopiero początek Elu,mam nadzieję na częste spotkania .Jeszcze trochę i też będziesz zakupy robić,zresztą co tam będziesz chciała to chętnie się podzielę,dziewczyny zapewne też. Ogród będziesz miała raz dwa
Margerytka40 22:42, 15 mar 2018

A my właśnie mieliśmy z M bliskie spotkanie z dzikiem. Wracaliśmy z Ł samochodem i wybiegł nam prosto pod koła. Na szczęście trafiliśmy go chyba tylko lekko w tył,jechaliśmy wolno na szczęście i chyba nic mu się nie stało bo jak wróciliśmy nie było go widać na poboczu ani tuż przy nim. Dalej było pole i nie wchodziliśmy już,ciemno i nic nie było widać. Niestety reflektor w aucie stłuczony i trochę strachu. Ja to nawet bardziej niż trochę,panikara jestem . Dobrze ,że tylko tak
Kasya 05:30, 16 mar 2018

Bogdzia napisał(a)
Asiu piękne roślinki znów kupiłas, jak na tą porę roku to nieprawdopodobnie piękne.

No właśnie
Muszę doczytać gdzie będziesz sadzić
jolanka 06:45, 16 mar 2018

Margerytka40 napisał(a)
A my właśnie mieliśmy z M bliskie spotkanie z dzikiem. Wracaliśmy z Ł samochodem i wybiegł nam prosto pod koła. Na szczęście trafiliśmy go chyba tylko lekko w tył,jechaliśmy wolno na szczęście i chyba nic mu się nie stało bo jak wróciliśmy nie było go widać na poboczu ani tuż przy nim. Dalej było pole i nie wchodziliśmy już,ciemno i nic nie było widać. Niestety reflektor w aucie stłuczony i trochę strachu. Ja to nawet bardziej niż trochę,panikara jestem . Dobrze ,że tylko tak

No to masz szczęście, bo mogło skończyć się dużo gorzej I dla was i dla dzika.
makadamia 07:15, 16 mar 2018

Oj, tak. Myśmy przez lisa czy kunę skasowany samochód mieli.

Asiu, a pod tymi oknami to chyba nad różami się zastanawiałaś?