Moje dzielone 1,5 miesiąca temu też nie zachwycają z bliska....ale daruje im to,niech odwdzięczą się w przyszłym roku
Molinia Variegata jeśli jest rzadko podlewana tym piękniej rośnie....mam takie 3 szt. Pod balkonem , gdzie deszcz nie dochodzi i są wielkie, piękne, idealne.....
Uwielbiam tą trawkę zaraz po Hakonkach
Kupuj tą Molinię,ja ją uwielbiam.... będę jeszcze dzielic wiosną
Ona nie musi mieć bogatej gleby i mokro jak piszą w necie....moja podlana w upały może ze 4 razy jest piękna....im ma mniej wilgotno tym lepiej rośnie....
Asiu piękne fotki jesiennego ogrodu
Bardzo mi się podoba twoje tworzenie ogrodu duzymi plamami , wszystko masz przemyślane
Widać,ze warto dobrze przygotować glebę,bo u ciebie roślinki rosną w oczach
Glebę na pewno warto przygotować ,widzę różnicę u siebie . To najmniej spektakularna robota choć ja nauczyłam się zachwycać taką przekopaną z obornikiem i dobrociami ziemią
Uwielbiam te moje plamy i to jest to ,co mi odpowiada. Trochę mi zabrało nim doszłam do tego ale warto było
Zostawiam buziaki tak wielkie, jak ta kępa Jestem zachwycona Jeszcze dziś przywiozłam kompost i przekompostowane grubsze trociny zamiast kory, obornik, piasek i wiórki mam, jutro działam. Chyba wystarczy tych dobroci?
Wystarczy na pewno,ona nie jest wymagająca,jak jej dasz tyle dobra będziesz mieć już w przyszłym roku potwory. Ta kępa u mnie w zeszłym sezonie miała trzy żdźbła