Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

Nikita 08:08, 04 cze 2019

Margerytka40 napisał(a)

Oooo...ja cccie....fantastyczny widoczek !!!!!

Globmastery mus kupić jesienią, bardzo ucieszyły moje oko. Moje czosnki jakieś w tym roku nie teges.

Mata od sąsiada? Świetny pomysł i na dodatek przyjemne z pożytecznym...nie dosyć, że oko sąsiada nie widzi to jeszcze ogród zyskując jednolite tło bardziej się wyeksponował.
Margerytka40 09:19, 04 cze 2019

Nikita napisał(a)

Oooo...ja cccie....fantastyczny widoczek !!!!!

Globmastery mus kupić jesienią, bardzo ucieszyły moje oko. Moje czosnki jakieś w tym roku nie teges.

Mata od sąsiada? Świetny pomysł i na dodatek przyjemne z pożytecznym...nie dosyć, że oko sąsiada nie widzi to jeszcze ogród zyskując jednolite tło bardziej się wyeksponował.

Globmastery to potwory, piękne. Kupuj

No teraz to ja w majtkach mogę biegać z widłami
Margerytka40 09:39, 04 cze 2019

Zakwitł jednym kwiatkiem jeden z trzech rh Bloombux

Czy mogę je już przyciąć?
A tak w ogóle to na kwaśnej zrobiłam taki busz, że jak to wszystko nabierze masy to chyba palca nie wsadzę . Uśmiejecie się ale brakuje mi tam miejsca. Konia z rzędem dla tego, który coś zobaczy na fotkach

Ta rabata to jakaś moja pechowa, ciągle nie jestem do niej przekonana i ciągle coś przesadzam.
eVka 09:49, 04 cze 2019

Ta rabata jest wielka, dlatego masz wrażenie, że coś jest nie tak. Mam podobną wjazdową o szer. 8 m i ciężko taką przestrzeń skomponować. Klasyczne rabaty po 2-3 m są dużo prostsze.
Margerytka40 09:59, 04 cze 2019

effka napisał(a)
Ta rabata jest wielka, dlatego masz wrażenie, że coś jest nie tak. Mam podobną wjazdową o szer. 8 m i ciężko taką przestrzeń skomponować. Klasyczne rabaty po 2-3 m są dużo prostsze.

Z jednej strony wiem, że powinnam zostawić jak jest i poczekać ale nie potrafię jak czuję, że to jeszcze nie to
Mirka 10:03, 04 cze 2019

Asia czy ty teraz przesadzasz byliny?
Kawa 10:08, 04 cze 2019

Asiaaaaaaaaaaaaaa
ale cudne foty ta rabata z kocimiętką i w ogóle no szok jak pięknie!!!!

Margerytka40 10:10, 04 cze 2019

Mirka napisał(a)
Asia czy ty teraz przesadzasz byliny?

Przesadzam, ale tylko te w cieniu. Dzieliłam nie tak dawno miodunki, przesadzałam brunery. Mają się dobrze ale są w cieniu,na wilgotnym stanowisku. Na patelni bym się nie odważyła
Margerytka40 10:15, 04 cze 2019

Kawa napisał(a)
Asiaaaaaaaaaaaaaa
ale cudne foty ta rabata z kocimiętką i w ogóle no szok jak pięknie!!!!

To teraz najbardziej zwracające uwagę miejsce u mnie
Margerytka40 10:34, 04 cze 2019

Największy dylemat na tej rabacie mam z wyborem pomiędzy iteą wirginijską a dereniami IH. I jednych i drugich tam nie zmieszczę a nie wiem co bardziej będzie pasować do tych kalin i azalii. Latam z nimi jak kot z pęcherzem. Na tę chwilę chyba byłabym za iteą, zaraz będzie kwitła. Mam 5 krzaczków