Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród Nety- moje marzenie

Ogród Nety- moje marzenie

natka098 22:16, 06 kwi 2017

Piękna wiosna u Ciebie, widać znaczną różnicę niż u mnie, klimat masz ewidentnie lepszy
Nett 12:07, 07 kwi 2017

Natka było kilka pięknych dni, a teraz zimno i nieprzyjemnie. Miałam okna myć na święta, ale pada i nie chce się nosa wystawiać na zewnątrz.
kasja83 11:02, 12 kwi 2017

Nett napisał(a)
Natka było kilka pięknych dni, a teraz zimno i nieprzyjemnie. Miałam okna myć na święta, ale pada i nie chce się nosa wystawiać na zewnątrz.

Pogoda nie rozpieszcza...mnie np. trochę rozłożyło,bo jeden dzień +20, drugi +6-zwariować można.
JoannaDe 11:17, 12 kwi 2017

Wieki u Ciebie nie byłam ale się poprawiam

Ja na święta przyjeżdżam do rodzinki wiec planuje do Smetowic tez wlecieć. Trzmieliny na pniu bym chciała zobaczyć. Może mają w przyzwoitej cenie.

malgol 13:15, 12 kwi 2017

Aneta, wczoraj wykopałam kilka kępek rudbekii.Jeszcze malutkie bo dość póxno startują ,ale już w doniczkach rosną i czekają na Ciebie. Całe 6 szt doniczek
Nett 11:37, 25 kwi 2017

malgol napisał(a)
Aneta, wczoraj wykopałam kilka kępek rudbekii.Jeszcze malutkie bo dość póxno startują ,ale już w doniczkach rosną i czekają na Ciebie. Całe 6 szt doniczek

Gosiu bardzo bardzo dziękuję. Jak mogę się odwdzięczyć? Może chciałabyś coś w zamian?
Nett 11:38, 25 kwi 2017

Nie było mnie kilka dni i dziś trochę nadrabiam, ale widzę, ze wszyscy walczyli z paskudną pogodą.
Ja przez tą pogodę nie przycięłam lawendy. Myślicie, że jeszcze można, czy dać jej już spokój w tym roku?
malgol 12:00, 25 kwi 2017

Aneta, ja w niedzielę , w grad przesadzałam lawendę i sadziłam rozchodniki matrona.Po przesadzeniu , gdy troszkę przestało padac przycięłam lawendę i też trochę sie o nią boję ale myslę ,że to już ostatni dzwonek. Było chłodno to chyba trochę opóźniła się jej wegetacja i powinna zdążyc zakwitnąć.Ale to moje zdanie...

A co do rudbekii to nie ma za co się odwdzięczać Może w majówke chciałabyś odebrać? jakis dzień sobie może dogramy?
Nett 14:15, 25 kwi 2017

malgol napisał(a)
Aneta, ja w niedzielę , w grad przesadzałam lawendę i sadziłam rozchodniki matrona.Po przesadzeniu , gdy troszkę przestało padac przycięłam lawendę i też trochę sie o nią boję ale myslę ,że to już ostatni dzwonek. Było chłodno to chyba trochę opóźniła się jej wegetacja i powinna zdążyc zakwitnąć.Ale to moje zdanie...

A co do rudbekii to nie ma za co się odwdzięczać Może w majówke chciałabyś odebrać? jakis dzień sobie może dogramy?

Pewnie, z ogromną przyjemnością
malgol 14:16, 25 kwi 2017

No to fajnie, podam namiary na priv