Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Eksperyment ogrodowy Beaty

Eksperyment ogrodowy Beaty

BEATA_S 22:56, 13 maj 2013

Asisko_2005 napisał(a)
Jeśli tylko Magda się zgodzi to oczywiście, spotkanie moze być wszędzie, ale nie ukrywam, że chciałabym zobaczyć Twój piękny ogród na żywo. Jeśli oczywiście nie masz nic na przeciw. Blizej wakacji może?

Beatko Ty kupujesz rośliny w naszym Medaksie? Masz piękne żurawki, śliczne kolory, to u nas nabyte?

Asiu, zapraszam Niekoniecznie musimy czekać do wakacji
Kupuję rośliny w różnych miejscach Niektóre sprowadzane ze stolicy dzięki bardzo miłym i uczynnym forumowiczom (Gosia czy Ty to czytasz? )

Żurawki kupowałam w Castoramie (były oznaczone nazwą ) Medaxie (sama musiałam odgadnąć jaką kupuję), w szkółce pod Radomiem (znałam konkretne nazwy i jechałam na miejsce wyszukane w necie ). Nie wiem które Cię interesują
anula_wn 23:11, 13 maj 2013

ooo widzę Beatko, że będziesz blusko mnie zapraszam na kawę ! będę mieć gości z CK
madzielena 23:37, 13 maj 2013

Uważaj Beato z tym zaproszeniem, bo ogród masz tak piękny, że nie będziemy chciały wyjść A spotkać musimy się koniecznie - ja dostosuję się do odpowiadającego Wam terminu. U mnie na razie nie ma co się spotykać, bo ogródek w trakcie tworzenia

Jak coś, dajcie znać na pw.

A zdjęcia ogrodu są nieziemskie
Asisko_2005 23:46, 13 maj 2013

BEATA_S napisał(a)

o te Beatko mi biega. W O-cu kupowane? Nie widziałam ich w Casto.
BEATA_S 07:20, 14 maj 2013

anula_wn napisał(a)
ooo widzę Beatko, że będziesz blusko mnie zapraszam na kawę ! będę mieć gości z CK

Anulko kochana, bardzo dziękuję za zaproszenie. Chciałabym bardzo jeszcze raz zobaczyć Twój ogród, zerknąć do Szefowej, Wiesi/Kasi, ale czy mi się uda?
Nie umawiam się z nikim, bo sama wiesz jak to jest z rodzinką. Dzieciaki chciałam zabrać na teatrzyk w sobotę, wcześniej będą chciały zapewne odwiedzić Toys Rus ( u nas w okolicy nie ma), w niedzielę uroczystości rodzinne, wracamy chyba w poniedziałek. W drodze powrotnej nie odpuszczę Woli Mrokowskiej , ale do południa Ciebie pewnie nie będzie.
Może Aniu spotkamy się przypadkiem w LM Zaglądasz tam ?
Zobaczymy ....
BEATA_S 07:26, 14 maj 2013

madzielena napisał(a)
Uważaj Beato z tym zaproszeniem, bo ogród masz tak piękny, że nie będziemy chciały wyjść A spotkać musimy się koniecznie - ja dostosuję się do odpowiadającego Wam terminu. U mnie na razie nie ma co się spotykać, bo ogródek w trakcie tworzenia

Jak coś, dajcie znać na pw.

A zdjęcia ogrodu są nieziemskie

Eee tam Magda, starczy miejsca dla wszystkich Kwestia wyboru miejscówki... leżaczek, altanka, trampolina ?? Zapraszam
Ogródek w trakcie tworzenia... to tak jak u nas wszystkich Nigdy nie mamy dość Żartuję. To lepiej , że w trakcie tworzenia, unikniesz złych zakupów, przesadzania itp.
Byłaś u EwyG? Ona ma ogródek działkowy, bardzo ciekawie obsadzony, z domkiem i cudnym fotelem na werandzie
Do tego stworzyła pomysłowe zakątki.
BEATA_S 07:29, 14 maj 2013

Asisko_2005 napisał(a)

o te Beatko mi biega. W O-cu kupowane? Nie widziałam ich w Casto.

Asiu to Berry Smoothie. Kupowałam właśnie w szkółce pod Radomiem i takie limonkowe Lime Marmalade ( mam posadzone w trójkącie pod cisem).
Asisko_2005 10:04, 14 maj 2013

ooooo miałam nadzieję, że gdzies blizej.
BEATA_S 10:53, 14 maj 2013

A gdzie Twój wątek Asiu?
madzielena 11:34, 14 maj 2013

BEATA_S napisał(a)

Eee tam Magda, starczy miejsca dla wszystkich Kwestia wyboru miejscówki... leżaczek, altanka, trampolina ?? Zapraszam
Ogródek w trakcie tworzenia... to tak jak u nas wszystkich Nigdy nie mamy dość Żartuję. To lepiej , że w trakcie tworzenia, unikniesz złych zakupów, przesadzania itp.
Byłaś u EwyG? Ona ma ogródek działkowy, bardzo ciekawie obsadzony, z domkiem i cudnym fotelem na werandzie
Do tego stworzyła pomysłowe zakątki.

Jasne że byłam, choć nie pozostawiłam śladu. Pięknie u Niej. W pierwszej kolejności odwiedzam ogródki działkowe