Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Z motyką na słońce

Z motyką na słońce

Constans 09:19, 28 wrz 2016

a Toszka jest gdzieś tu? Bo pytanie za 100 punktasów mam ...
Constans 09:20, 28 wrz 2016

W ogóle to mnie nawiedziło kompletnie, co noc śni mi się działka, budzę się, myślę,dumam, zasypiam, znów się budzę...
Constans 09:24, 28 wrz 2016

Toszko, jak znajdziesz chwilkę...Nie wiem czy na zdjęciu jest widoczny ten pas przewidłowany? W sensie ścieżka i jakiś metr w głąb działki... no i ja się zapytowywuję: - czy my możemy takim pasem polecieć do końca działki a resztę glebogryzarką? na samej działce nie zauważyłaś jakichś niebezpiecznych zielsk (oczywiście te większe korzenie byśmy powybierali) Hmmm?
anbu 09:25, 28 wrz 2016

Constans napisał(a)
W ogóle to mnie nawiedziło kompletnie, co noc śni mi się działka, budzę się, myślę,dumam, zasypiam, znów się budzę...

Czyli i Ciebie choroba dopadła Ostrzegam, nieuleczalna jest
Constans 09:30, 28 wrz 2016

anbu napisał(a)

Czyli i Ciebie choroba dopadła Ostrzegam, nieuleczalna jest

Ania, właśnie zaczynam się bać bo ja postanowiłam, że dopóki nie stanie domek, studnia i te inne stałe...to ja ani jednego kfffiotka nie posadzę! A tu z dnia na dzień z coraz większą zazdrością (nie tą złą) patrzę na te Wasze nasadzenia. Czy ja wytrwam w tym postanowieniu? co to będzie, co to będzie...
anbu 09:33, 28 wrz 2016

Constans napisał(a)

Ania, właśnie zaczynam się bać bo ja postanowiłam, że dopóki nie stanie domek, studnia i te inne stałe...to ja ani jednego kfffiotka nie posadzę! A tu z dnia na dzień z coraz większą zazdrością (nie tą złą) patrzę na te Wasze nasadzenia. Czy ja wytrwam w tym postanowieniu? co to będzie, co to będzie...

Nie kupuj, no mówię Ci nie kupuj
Jak będziesz miała depresję z tego powodu że inni mają a Ty jeszcze nie, przyleź ja Ci terapię zrobię

Oj będzie ciężko
Constans 09:45, 28 wrz 2016

anbu napisał(a)

Nie kupuj, no mówię Ci nie kupuj
Jak będziesz miała depresję z tego powodu że inni mają a Ty jeszcze nie, przyleź ja Ci terapię zrobię

Oj będzie ciężko

Haahahaha, Anek terapia u Ciebie będzie dla mnie jak orgazm bylebyś przemocy fizycznej nie stosowała, bo tego nie zniese

PS ewentualnie możesz mnie za włosy letko potargać
anbu 09:58, 28 wrz 2016

Constans napisał(a)

Haahahaha, Anek terapia u Ciebie będzie dla mnie jak orgazm bylebyś przemocy fizycznej nie stosowała, bo tego nie zniese

PS ewentualnie możesz mnie za włosy letko potargać

No i znowu muszę monitor pucować, no znowu
Constans 10:04, 28 wrz 2016

anbu napisał(a)

No i znowu muszę monitor pucować, no znowu

Przestań pluć, bo będę zmuszona wysłać Ci karton chusteczek do monitora
asiak 11:10, 28 wrz 2016

Constans napisał(a)

Aniu, nic nie kupuj, wytrwaj w postanowieniu, dopóki nie będziesz mieć konkretnych planów Szkoda kasy i później nerw, gdzie to wsadzić Ja mam tak teraz, tylko myślę, gdzie przesadzić, bo szkoda wyrzucić