Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Z motyką na słońce

Z motyką na słońce

Constans 11:12, 08 paź 2016

Nawet z dzieciakami mogę pograć w planszówki wieczorami
Nie to co latem.

Asia, z moim Synkiem to ja już nie pogram - chłop dorosły już, a szkoda bo tęskni mi się za wspólnie spędzanym czasem
asiak 11:23, 08 paź 2016

Constans napisał(a)

Asia, załatw też u mnie pogodę

Nie ma sprawy, na jutro chcesz?
asiak 11:24, 08 paź 2016

Constans napisał(a)
Dziewczyny, zauważyłyście że na O. same Aśki i Anki? Czy to znaczy, że my takie wybitnie uzdolnione ogrodowo inaczej ?

Też zauważyłam, że dużo Aś jest
Constans 11:29, 08 paź 2016

asiak napisał(a)

Nie ma sprawy, na jutro chcesz?

Już sobie odpuszczę do niedzieli, ale od poniedziałku przydało by się trochę słoneczka

Asia ja się Ciebie pytałam wcześniej o wysokość tarasu przy domku - odpowiedziałaś mi, czy umknęło Ci?
anbu 12:14, 08 paź 2016

Jaka kocykowa pogoda? Hę? Działamy Kobitki, działamy

Aniu dobrze żeś się odnalazła Ja liczę po cichu, że jeszcze ciepłe dni przyjdą. Przecież ostatnie trzy lata wstecz to my na Wszystkich Świętych w swetrach chodzimy
Może jednak domek uda się zacząć chociaż?
Constans 13:01, 08 paź 2016

anbu napisał(a)
Jaka kocykowa pogoda? Hę? Działamy Kobitki, działamy

Aniu dobrze żeś się odnalazła Ja liczę po cichu, że jeszcze ciepłe dni przyjdą. Przecież ostatnie trzy lata wstecz to my na Wszystkich Świętych w swetrach chodzimy
Może jednak domek uda się zacząć chociaż?

Anek, no widzisz Toszka chuchnęła we mnie jakimś pneumokokiem i w wyrku wylądowałam Ale już gra, jestem na chodzie.

Jeśli przyjdą jeszcze ciepłe dni to ja przeszczęśliwa będę, bo może jednak uda się ten domek ruszyć. Wkurzają mnie takie rozgrzebane, niekończące się sprawy

Muszę Ci ponarzekać trochę na Marcina no wziął i wymyślił sobie grilo-wędzarnię z paleniskiem oddalonym o parę metrów i cały mój plan w pisssdu oczywiście nie wpadł na pomysł by mi opowiedzieć o swoich planach, no bo po co... no i teraz znów jeżdżę domkiem po makiecie...

Skąd ja znajduję w sobie tyle cierpliwości do tych moich chłopaków to ja nie wiem!
makadamia 13:09, 08 paź 2016

A to grilo-wędzarnia to nie było to, co koło ogniska postawiłaś na makiecie?

Constans 13:16, 08 paź 2016

makadamia napisał(a)
A to grilo-wędzarnia to nie było to, co koło ogniska postawiłaś na makiecie?

Tak Asiu, to to. Tylko, że na tą chwilę plan jest taki, że wędzarnia będzie przyklejona do domku (z boku) i podpięta pod komin, a palenisko Marcin chce zrobić parę metrów od domku i pod ziemią puścić rurę, która połączy palenisko z wędzarnią. Nie wiem czy jasno tłumaczę...
Constans 13:33, 08 paź 2016

Coś w ten deseń

makadamia 13:35, 08 paź 2016

Oj

Ja bym w takim razie nie ruszała domku, tylko warzywnik przeniosła i wszystkie te ustrojstwa usytuowała wzdłuż północnej granicy.