Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wśród brzóz i dębów

Wśród brzóz i dębów

Mirka 23:06, 02 mar 2018

Ooo pierwsza seteczka za tobą. Gratki Basiu
Ps.Piękną Peonię kupiłaś
marba 23:07, 02 mar 2018

Nallar napisał(a)
Zaglądnij.
http://www.inspirello.pl/filmy/decoupage/1/0.html

Dzięki, Ewuś. Może tu coś wypatrzę.
marba 23:11, 02 mar 2018

Mirka napisał(a)
Ooo pierwsza seteczka za tobą. Gratki Basiu
Ps.Piękną Peonię kupiłaś

Dziękuję, Mireczko. Urzekło mnie w niej to, że jest dwubarwna. Dziś widziałam w markecie biało- żółte, nie wiedziałam nawet, że takie w ogóle są, ale stasznie drogie były.
Basilikum 10:35, 03 mar 2018

ale Ci rosna kwiatki jak na drozdzach
marba 14:09, 03 mar 2018

Basilikum napisał(a)
ale Ci rosna kwiatki jak na drozdzach

No, rosną, rosną. Nawet róża w donicy, stojąca przez zimę w nieogrzewanym garażu od kilku tygodni wypuszcza młode pędy. Dość ciemno tam miała i temperaturę zbliżoną do zewnętrznej, tylko bez wiatru i mimo to postanowiła zawiązać pączek. To chyba jakaś szalona odmiana.

paula23 17:16, 03 mar 2018

Zapraszam zaglądaj i tu i na żywo jakbyś kiedyś kolo mnie przejeżdżała zapraszam na kawę bo widzę ze nie daleko mieszkamy

Ojejku róże już pąki maja super

Brzozy piękne brzózki jak ja Ci ich zazdroszczę, niestety ja nie mam ani 1 dużego drzewa ale sadze i będę cierpliwie czekać
marba 18:15, 03 mar 2018

Miło mi, że do mnie zajrzałaś, Paulinko. Dziękuję za zaproszenie, może latem chętnie skorzystam. Brzozy rzeczywiście bardzo lubię, i w ogóle drzewa, zwłaszcza stare, one mają w sobie "duszę". Poniżej moja ulubiona brzoza- staruszka, jest bardzo rozłożysta i w upalne lato daje ożywczy cień.

Nie martw się tym, że Twoje drzewka na razie jeszcze małe, trzeba tylko cierpliwie poczekać, aż urosną. Nic, tak jak ogród, nie uczy cierpliwości.
paula23 19:01, 03 mar 2018

Teraz to już wiem że urosną pamiętam jak "dziś" pierwsze moje "ogrodnicze" spojrzenie na mój plac i taką załamującą myśl "jejku zanim to wszystko urośnie miną lata" teraz mijają 3 lata a już wygląda to wszystko o wiele lepiej. Fakt że pracy jeszcze co nie miara ale jak to cieszy patrzeć jak ogród rozkwita

Brzoza piękna i miejsce żeby usiąść odpocząć w cieniu no marzenie
marba 19:22, 03 mar 2018

Masz rację, Paulinko, ogród to wielka radość i przyjemność. Ale jest jak dziecko, potrzeba czasu, żeby urósł i dojrzał. Myślę, że zwłaszcza taki stworzony osobiście i własnoręcznie cieszy najbardziej.
AnnaMS 00:08, 04 mar 2018

Piękna brzoza Gratuluję 100 str.