Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wśród brzóz i dębów

Wśród brzóz i dębów

Radziu2013 22:16, 14 lut 2018

Basiu, a zakupy gdzie robiłaś?
ryska 22:16, 14 lut 2018

Basiu widzę, że Ty też za pędzel chwyciłaś Czekam na fotki całości projektu.
marba 22:23, 14 lut 2018

Zoju, widzę, że mnie doskonale rozumiesz.

Mireczko, no jak tu sie oprzeć takiej czarnej malwie, no jak? W dodatku one wszystkie mówiły "kup mnie", a fioletowe łubiny wręcz krzyczały, więc musiałam wziąć dwa opakowania.
Mirka 22:28, 14 lut 2018

Basiu ciekawy ma kolor. Kiedyś mi sąsiadka dała nasionka ale nie posiałam, za dużo mam nasion a za mało parapetów hehe
AnnaMS 22:33, 14 lut 2018

Basiu, jeszcze raz zapytam , ta malwa to jest wieloletnia czy jednoroczna?
marba 22:34, 14 lut 2018

AnnaMS napisał(a)
Witaj Basiu, fajnie pomalowałaś skrzyneczkę, czekam na resztę ja dziś machnęłam doniczkę na szaro, była jakaś taka nijaka mam fazę na dodatki czarne i szare we wnętrzu ... Też nie mogę doczekać się wiosny i zaczęłam dłubać w doniczkach ... przesadzam, zmieniam ziemię, Basiu a ta malwa to jednoroczna czy wieloletnia? Bardzo ładna

Aniu, malwa jest dwuletnia. Mam nadzieję, że zakwitnie już w tym roku, a na jesieni muszę zebrać i wysiać nasiona, żeby zdążyły wzejść przed zimą, wtedy, będzie ciągłość kwitnienia. One chyba zachowują się podobnie jak naparstnice. Może też zechce sama się wysiewać? Zobaczymy.
AnnaMS 22:40, 14 lut 2018

Trochę szkoda że dwuletnia, trzeba pamiętać o zbieraniu nasion ... Ale pewnie warto, kolor ma fajny
marba 22:45, 14 lut 2018

Radziu2013 napisał(a)
Hej, heeeeej Basiu
Bardzo fajna skrzyneczka Wyszła stylowo i elegancko Podoba mi się
http://pozytywny-design.blogspot.com/2015/05/meble-z-drewnianych-skrzynek-zagosciy-i.html
Podsyłam Ci link, nie wiem czy skorzystasz, ale może chociaż rzucisz okiem Moim zdaniem pomysłowy stoliczek jest pokazany (dodatkowo można w nim coś posadzić

Kurczę...też muszę coś pomyśleć ze skrzynkami...

Pozdrawiam

Witaj, Radziu , miło, że zajrzałeś. Też czasem u Ciebie bywam, przyznaję, że cichaczem. Cieszę się, że skrzyneczki Ci się podobają i dziękuję za linka. Na jednym zdjęciu jest taki stoliczek, o jakim myślę. Jutro pokażę więcej.
Skrzynki zakupiłam w internecie, a dzisiejsze zakupy całkiem niechcący () w Auchan.
marba 22:47, 14 lut 2018

AnnaMS napisał(a)
Trochę szkoda że dwuletnia, trzeba pamiętać o zbieraniu nasion ... Ale pewnie warto, kolor ma fajny

Też myślę, że warto, Aniu. Ale wszystko okaże się latem. Musimy czekać.
Radziu2013 22:50, 14 lut 2018

marba napisał(a)

Skrzynki zakupiłam w internecie, a dzisiejsze zakupy całkiem niechcący () w Auchan.

Niechcący, niechcący...
Ale jak tu nie skorzystać...