Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wśród brzóz i dębów

Wśród brzóz i dębów

marba 22:51, 14 lut 2018

ryska napisał(a)
Basiu widzę, że Ty też za pędzel chwyciłaś Czekam na fotki całości projektu.

Renatko, zdjęcia całości będą jutro. Obiecuję.
AnnaMS 22:54, 14 lut 2018

Najgorsze jest to czekanie Mamy wprawę, damy radę, zawsze na coś się czeka w ogrodzie a to na wzejście, a to na zakwitnięcie, a to na rozkrzewienie, a to na rozrośnięcie kępy, a to na deszcz ... itd.itp.
marba 22:55, 14 lut 2018

Mirka napisał(a)
Basiu ciekawy ma kolor. Kiedyś mi sąsiadka dała nasionka ale nie posiałam, za dużo mam nasion a za mało parapetów hehe

Mireczko, mam ten luksus, że piętro naszego do u jest niezamieszkałe, a tam parapetów pod dostatkiem. Muszę tylko poczekać, aż zrobi się nieco cieplej, żeby siewki nie marzły.
marba 22:56, 14 lut 2018

AnnaMS napisał(a)
Najgorsze jest to czekanie Mamy wprawę, damy radę, zawsze na coś się czeka w ogrodzie a to na wzejście, a to na zakwitnięcie, a to na rozkrzewienie, a to na rozrośnięcie kępy, a to na deszcz ... itd.itp.

Ale za to jaka radość, gdy się wreszcie doczekamy.
AnnaMS 22:57, 14 lut 2018

To prawda
marba 23:03, 14 lut 2018

AnnaMS napisał(a)
To prawda

Aniu, kiedy pochwalisz nam się swoim pięknym ogrodem? Prawdziwą perełkę ukrywasz przed nami. Moglibyśmy napaść oczy, zwłaszcza teraz, w te zimowe dni.
AnnaMS 23:10, 14 lut 2018

Ciężko mi się zabrać za założenie wątku, mam mały remont w domu, rozkuliśmy ścianę w pokoju aby podłączyć kozę żeliwną, kurzu pełno wszędzie, teraz zależy mi na tym aby ogarnąć pomieszczenia przed wiosną. Jaka perełka? Jeszcze dużo pracy w ogrodzie, eko-boldery czekają w piwnicy na wkopanie i takie tam.
AnnaMS 23:12, 14 lut 2018

Mam jeszcze chęć założyć wątek o kwiatach doniczkowych i może o wnętrzu coś, ale czasu mało na to wszystko
zoja 23:20, 14 lut 2018

marba napisał(a)

Ale za to jaka radość, gdy się wreszcie doczekamy.

A jak duma i satysfakcja
marba 23:20, 14 lut 2018

Niezły pomysł z tymi doniczkowymi, a zwłaszcza z tym wnętrzarskim. Sama chętnie szukam w takich miejscach różnych inspiracji.
Remontu współczuję, ale za to jak pięknie będzie, gdy się skończy. Bądź cierpliwa i dzielna, Aniu. No, i pochwal się koniecznie efektami.
A co do ogrodu, to wiem, co mówię, bo widziałam. Jesteś zbyt skromna, Aniu, stanowczo zbyt skromna.