Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na zielonej... trawce :)

Na zielonej... trawce :)

AngelikaX 22:03, 13 cze 2017

alis napisał(a)
Angeliko, nie pozostaje mi nic innego jak powtórzyć po moich przedmówcach cudne u Ciebie wszystko, idealnie wyfryzowane cisy i piękne hortki

No nie wszystko ale dziękuję Jutro prócz kolejnej porcji kul - kanciki trawnika chcę ogarnąć i nawozu mu sypnąc, bo głodny powoli
Pawlus 22:07, 13 cze 2017

Anabelkom dajesz jakieś podpory? Ja co prawda mam odmianę Strong, mają grube te pędy ale i tak po ulewie będzie kicha...
A teraz jeszcze można zabezpieczyć.

Kuleczki jak od cyrkla
MirellaB 22:08, 13 cze 2017

Angelika jak to możliwe, że masz tak duże kwiaty na Annabelle? Moje Strong Annabelle mają dużo mniejsze. Twoje to też Strong czy zwykłe?

AngelikaX 22:10, 13 cze 2017

Tak anabelki maja podpory - zielone zresztą to w gąszczu nie widać... ciutkę to pomaga ale tak jak piszesz po deszczu leżą... Nie wiem jak będą się sprawować w tym roku bo hortki poszły sporo do góry (musiałabym zakupić wyższe).

Kuleczki dziękują
AngelikaX 22:13, 13 cze 2017

MirellaB napisał(a)
Angelika jak to możliwe, że masz tak duże kwiaty na Annabelle? Moje Strong Annabelle mają dużo mniejsze. Twoje to też Strong czy zwykłe?

Mirelko moje to "Zwykłe" - zawsze miały spore kwiaty - dlaczego nie wiem

W ubiegłym roku wycinałam te na cięższych łodygach:

MirellaB 22:17, 13 cze 2017

To jakaś inna odmiana Annabelle. Coś mi się wydaje, że też mam taki jeden krzew nn co przywiozłam od obcych ludzi z ogrodu. Oni nie wiedzieli co to za hortensje.
Ten olbrzymi kwiat to nawet większy niż od Strong Annabelle. Pięknie zdjęcie córci z kwiatem
Sebek 22:17, 13 cze 2017

AngelikaX napisał(a)

Rano o 8 będę

O super! Egzamin będę wtedy pisać, więc musisz się ugościć sama
AngelikaX 22:18, 13 cze 2017

Dam radę...
AngelikaX 22:22, 13 cze 2017

MirellaB napisał(a)
To jakaś inna odmiana Annabelle. Coś mi się wydaje, że też mam taki jeden krzew nn co przywiozłam od obcych ludzi z ogrodu. Oni nie wiedzieli co to za hortensje.
Ten olbrzymi kwiat to nawet większy niż od Strong Annabelle. Pięknie zdjęcie córci z kwiatem

Etykietki miały Anabelle, choć wiadomo że im do końca ufać nie można

Bardzo je lubię... do pierwszych ulew... potem kilka dni się zbierają do pionu przy burzach to czasem połowa się nie pozbiera jak połamana

Dziękuję - córka to mój pomocnik choć czasem więcej pomaga niż chcę
Zana 22:27, 13 cze 2017

No juz się przywitam oficjalnie, bo ciągle łypię okiem zza płota, ale ileż tak można na płocie wisieć. Do wszystkich ochów i achów się przyłączam, ciachanie podziwiam. Hortensje masz niemożliwe!!!