Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na zielonej... trawce :)

Na zielonej... trawce :)

lojalna_ 15:06, 23 lis 2016

ja jeszcze szukam stacjonarnie i jak cos jest co juz mam to dokupuje )) jesczce damy rade )

wysyłkowo nie kupowałam nie pomoge ))
AngelikaX 15:41, 23 lis 2016

Makao_J napisał(a)
Ze sklepu nr 2 też w tym roku kupiłam cebulowe i liczę że nie będzie pomyłek.
Sklep nr 1 sprawdzony przez Ciebie??

Ps. Kwiaty kupiłaś cudne.

dzięki tak w nr 1 kupowałam już kilka razy i zawsze było ok
Moja dostawa dotarła dziś o 13. Także nakarmiłam dzieci i gromadką ruszyliśmy na ogród. Poszło dość szybko w 1,5 godziny się uwinęłam co prawda zostały jeszcze cześć Virichic, ale mała zaczęła marudzić więc na dziś koniec. Niech ręce trochę odpoczną poza tym nie ma się co spieszyć, bo jeszcze najdzie mnie aby kolejną dostawę zamówić
AngelikaX 15:45, 23 lis 2016

lojalna_ napisał(a)
ja jeszcze szukam stacjonarnie i jak cos jest co juz mam to dokupuje )) jesczce damy rade )

wysyłkowo nie kupowałam nie pomoge ))

Ciebie też jeszcze ręce świerzbią? u mnie stacjonarnie nędza, poza tym wcale by mnie nie zdziwiło jakby się okazało, że białe okazały by się żółte, żółte czerwone itd.

Szczerze Wam powiem dziewczyny, że super się dziś sadziło - ciepełko, bez wiatru, na cienkiej kurteczce siedziałam tylko buty neonowo-orangowe jakby trochę zgubiły kolor
MirellaB 17:33, 23 lis 2016

Ja dzisiaj strasznie się zmęczyłam pracą w ogrodzie. Koniecznie muszę odkurzacz kupić. Padam. Wszystko mnie boli
anulajda 17:53, 23 lis 2016

Tulipany też kupowałam w benexie tylko nie wysyłkowo, zobaczymy jak to będzie wiosną. Zawsze kupuję paczki orginalne bo wiadome luz sztukowy to różnie z tym bywa

Ja też jeszcze skusiłam się na wyprzedaże ale tylko Salmon van ejk 150 i szafirki 100
AngelikaX 18:38, 23 lis 2016

Poczekamy na wiosnę co tam nam wykiełkuje

Aniu posadziłaś już...? do końca tygodnia pogoda ma się utrzymać. Szafirki białe mi się podobają jako dodatek do donic - ale już nie szaleje - za rok, dwa, trzy tez musze mieć co sadzić
AngelikaX 18:40, 23 lis 2016

MirellaB napisał(a)
Ja dzisiaj strasznie się zmęczyłam pracą w ogrodzie. Koniecznie muszę odkurzacz kupić. Padam. Wszystko mnie boli

Kup kup, bardzo ułatwia pracę A teraz do wyrka, herbatka lub coś mocniejszego i wypoczywaj
anulajda 18:54, 23 lis 2016

AngelikaX napisał(a)
Poczekamy na wiosnę co tam nam wykiełkuje

Aniu posadziłaś już...? do końca tygodnia pogoda ma się utrzymać. Szafirki białe mi się podobają jako dodatek do donic - ale już nie szaleje - za rok, dwa, trzy tez musze mieć co sadzić

Jeszcze nie jutro dojdą to migiem wsadzę byle nie było minusa a na to wygląda że długo nie będzie ale już miałam nic nie kupować a wyszło jak wyszło skusiła mnie ciepła pogoda
AngelikaX 19:00, 23 lis 2016

Życzę takiej pogody, jak mnie dzisiaj zastała w ogrodzie - super się sadziło
anulajda 19:19, 23 lis 2016

AngelikaX napisał(a)
Życzę takiej pogody, jak mnie dzisiaj zastała w ogrodzie - super się sadziło

Dzieki sama przyjemność w taka pogodę,ja sobie zrobiłam dwa dni wolnego od pracy to będę szaleć ogrodowo