Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na zielonej... trawce :)

Na zielonej... trawce :)

AngelikaX 20:18, 22 lis 2016

A mówiłam, że to zaraźliwe
Kolorystyka u mnie dość monotonna, wiem- ale tak sobie założyłam - biel, róż, fiolet nic więcej

za swoje spring green płacę 2,83zł/op (od 15 opakowań dodatkowy rabat) i jak nie kupić

Justyno zerknij sobie tu:

edit:

nie wiem czy www można podawać więc wpiszę tak:

Sklep
MirellaB 21:33, 22 lis 2016

Ładne tulipany kupiłaś. Do Virichic mam podobne tzn.inny kształt kielicha
Adela 21:45, 22 lis 2016

AngelikaX napisał(a)

A to wszystko przez Ogrodowisko, naoglądała się pięknych, wymuskanych ogrodów, o tulipanach już nie wspomnę... ostatnio w Anulajdowym raju... i mi się więcej zachciało

Wypisuje się stąd do wiosny

Z pewnością tego nie zrobisz bo Ogrodowisko wciąga, jak narkotyk. Wiesz o tym lepiej niż ja, bo jesteś tu aktywna dłużej.

I prawdą jest też to, że najgorzej, jak człowiek naogląda się tylu pięknych ogrodów, to dostaje zawrotu głowu i spać nie można.
Zaglądam do Twojego i Anulajdowego ogrodu, bo oba sa śliczne i zamierzam wykorzystać Wasze pomysły, choć nie do końca. Mój stary kręgosłup nie nadaje się do sadzenia tylu cebulek
Podziwiam i pozdrawiam
AngelikaX 21:49, 22 lis 2016

Dziękuję mi też się podobają

Widziałam u Ciebie faktycznie podobne. Wypatrzyłam, że masz Claudie, sadziłam Ballade we wrześniu tez bardzo podobne
AngelikaX 21:55, 22 lis 2016

Adela napisał(a)

Z pewnością tego nie zrobisz bo Ogrodowisko wciąga, jak narkotyk. Wiesz o tym lepiej niż ja, bo jesteś tu aktywna dłużej.

I prawdą jest też to, że najgorzej, jak człowiek naogląda się tylu pięknych ogrodów, to dostaje zawrotu głowu i spać nie można.
Zaglądam do Twojego i Anulajdowego ogrodu, bo oba sa śliczne i zamierzam wykorzystać Wasze pomysły, choć nie do końca. Mój stary kręgosłup nie nadaje się do sadzenia tylu cebulek
Podziwiam i pozdrawiam

Witaj oczywiście, że nie zrobię śniadanie zaczynam z Ogrodowiskiem i kończę kolacją

Oj zapewniam Cię, że mój kręgosłup również nie ucieszy się na dostawę tulipanów

I dziękuję miło mi bardzo, że ktoś chce je powielać, pochwal się jak będą wyglądać w Twoim ogrodzie Pozdrawiam serdecznie
Adela 22:07, 22 lis 2016

Nie tak szybko się pochwalę, bo jak się naoglądałam cudności na forum i Pincie, to postanowiłam zrobić mała rewoltę u siebie. Co się da, robię jeszcze teraz, resztę zostawiam na wiosnę. Tylko, że wiosną nie pójdzie już tak łatwo, bo czas będę musiała dzielić. Najwięcej dostaną go moje wnuczki
AngelikaX 22:50, 22 lis 2016

Prawda, co też Ogrodowisko potrafi zdziałać

Mimo, że pogoda sprzyja pracom ogrodowym, (aż się wierzyć nie chceże za progiem już grudzień) ja cierpliwie będę wyglądać finału Twojej ogrodowej rewolucji. Bo i spieszyć się nie ma co, najważniejsze to przemyśleć sobie dokładnie jak chcesz widzieć swój ogród.

ps. Widziałam Twoja wizytówkę - już jest ślicznie - a szmaragdy jakie masz dorodne

lojalna_ 23:00, 22 lis 2016

AngelikaX napisał(a)
To trafiłam z tym zamówieniem, zdążę posadzić i nie zmarznę

Zamówiłam:
Merlose - 100szt
Virichic - 100szt
Picture - 100szt
Spring Green - 100szt

ps. Aż szkoda było siedzieć w domu takie słoneczko dziś cały dzień - na kurtce wiosennej było cieplutko

Szaleństwo ))
Adela 23:05, 22 lis 2016

Ania i Bogdzia już deklarowały swoją pomoc, może jeszcze i Ciebie poproszę, bo muszę poprawić trochę kształt rabat, a widzę, że masz w kształcie koła, podobnie jak ja. Oczywiście nie będzie totalnej zmiany, ale chcę wyjść z misz-maszu i uporządkować nasadzenia. Póki co, to pomysły kotłują się w mojej głowie, coś się zarysowuje, ale do końca daleko.
Już Ci nie zawracam głowy, bo późno. Jam emerytka, to się wyśpię
katel 23:08, 22 lis 2016

Fiu fiu! Szaleństwo - ale będziemy wiosną podziwiać .