ale teraz sprawdziłam i aktualnie są atrakcyjne promocje kuszace nawet bo 50% na wiekszość (krokusów nie przecenili jeszcze) ...tyle że te odmiany tulipanów co ja zamówiłam już są wykupione ...nawet to i dobrze bo jeszcze bym naklikała bez sensu bo na przyszły tydzień zapowiadają mocne ochłodzenie ...nawet mrozik bedzie.
Macham do Was dziś u nas także słonecznie
Dziękuję - tulipki jeszcze nie posadzone, a już nie mogę się wiosny doczekać.
Zamierzam przygotować sobie już dzisiaj teren, także jak tylko przyjdą pozostanie wrzucić w dołki i zasypać ziemią
Elu jasne pomogę na ile będę umiała, choć zaznaczam, że specjalistka ze mnie żadna
Faktycznie posiedziałam wczoraj trochę, moja córka buszkowała ze mną po ogrodzie (ma 2,5 roku). Te kilka godzin na świeżym powietrzu tak ją wymęczyło, że przed 19 już spała
Ja na dzisiaj mam jeszcze jakieś 200 cebul do posadzenia, ale w większości to drobiazgi (czosnki Ostrowskiego) więc powinno polecieć.
Miałam w zeszłym roku Green Spring i Virichic z tego sklepu - obie odmiany piękne, obie nie należą do najwcześniejszych.
Będę dziś wypróbowywać mojego NAC'a, kupiłam ten cięższy model, ale mam nadzieję, że będę zadowolona jak Ty ze swojego.