Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na zielonej... trawce :)

Na zielonej... trawce :)

08:18, 23 lis 2016
AngelikaX napisał(a)
A mówiłam, że to zaraźliwe
Kolorystyka u mnie dość monotonna, wiem- ale tak sobie założyłam - biel, róż, fiolet nic więcej

za swoje spring green płacę 2,83zł/op (od 15 opakowań dodatkowy rabat) i jak nie kupić

Justyno zerknij sobie tu:

edit:

nie wiem czy www można podawać więc wpiszę tak:

Sklep

tam zamawiałam

ale teraz sprawdziłam i aktualnie są atrakcyjne promocje kuszace nawet bo 50% na wiekszość (krokusów nie przecenili jeszcze) ...tyle że te odmiany tulipanów co ja zamówiłam już są wykupione ...nawet to i dobrze bo jeszcze bym naklikała bez sensu bo na przyszły tydzień zapowiadają mocne ochłodzenie ...nawet mrozik bedzie.
Filemon24 09:30, 23 lis 2016

ładne tulipany kupiłaś wiosną będzie co podziwiać
BasiaLT 09:47, 23 lis 2016

Widzę że zrobiłaś rzut na taśmę z tymi tulipanami. Ależ będzie przepięknie Już się nie mogę doczekać.
AngelikaX 09:59, 23 lis 2016

Macham do Was dziś u nas także słonecznie
Dziękuję - tulipki jeszcze nie posadzone, a już nie mogę się wiosny doczekać.
Zamierzam przygotować sobie już dzisiaj teren, także jak tylko przyjdą pozostanie wrzucić w dołki i zasypać ziemią

AngelikaX 10:04, 23 lis 2016

eee_taam napisał(a)

tam zamawiałam

ale teraz sprawdziłam i aktualnie są atrakcyjne promocje kuszace nawet bo 50% na wiekszość (krokusów nie przecenili jeszcze) ...tyle że te odmiany tulipanów co ja zamówiłam już są wykupione ...nawet to i dobrze bo jeszcze bym naklikała bez sensu bo na przyszły tydzień zapowiadają mocne ochłodzenie ...nawet mrozik bedzie.

to chyba dobrze, że wykupione pracy sobie oszczędziłaś

Justyno ja kupuję też tu, w sezonie niższe ceny mieli od tego pierwszego. Pewnie też znasz

Sklep2
AngelikaX 10:10, 23 lis 2016

Adela napisał(a)
Ania i Bogdzia już deklarowały swoją pomoc, może jeszcze i Ciebie poproszę, bo muszę poprawić trochę kształt rabat, a widzę, że masz w kształcie koła, podobnie jak ja. Oczywiście nie będzie totalnej zmiany, ale chcę wyjść z misz-maszu i uporządkować nasadzenia. Póki co, to pomysły kotłują się w mojej głowie, coś się zarysowuje, ale do końca daleko.
Już Ci nie zawracam głowy, bo późno. Jam emerytka, to się wyśpię

Elu jasne pomogę na ile będę umiała, choć zaznaczam, że specjalistka ze mnie żadna

Faktycznie posiedziałam wczoraj trochę, moja córka buszkowała ze mną po ogrodzie (ma 2,5 roku). Te kilka godzin na świeżym powietrzu tak ją wymęczyło, że przed 19 już spała
AngelikaX 10:12, 23 lis 2016

Jolu, Kasiu - trudno się z Wami nie zgodzić - sadzenie cebul na progu grudnia kwalifikuje się pod termin "szaleństwo"
zawitka 10:23, 23 lis 2016

Witaj szybko obejrzałam Twój piękny ogród wrócę poczytać i jeszcze raz się pozachwycać Pozdrawiam
lindsay80 10:29, 23 lis 2016

Ja na dzisiaj mam jeszcze jakieś 200 cebul do posadzenia, ale w większości to drobiazgi (czosnki Ostrowskiego) więc powinno polecieć.
Miałam w zeszłym roku Green Spring i Virichic z tego sklepu - obie odmiany piękne, obie nie należą do najwcześniejszych.
Będę dziś wypróbowywać mojego NAC'a, kupiłam ten cięższy model, ale mam nadzieję, że będę zadowolona jak Ty ze swojego.
AngelikaX 10:30, 23 lis 2016

Witaj
zapraszam wpadaj jak najczęściej pozdrawiam serdecznie