Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na zielonej... trawce :)

Na zielonej... trawce :)

AngelikaX 08:23, 22 lis 2016

Pogoda w najbliższe dni ma być iście wiosenna więc nadgonimy
AngelikaX 16:42, 22 lis 2016

Dzisiejszy dzień porządkowo-ogrodowy. Większość rabat uprzątnęłam z liści.

W tym roku brzozy zgubiły ich wyjątkowo dużo - końca nie było widać. Jutro jeszcze z 2 godzinki i będzie czysto

Pojutrze planuję sadzić tulipany - dziś wyprzedaże skusiły mnie do kolejnych zakupów, jutro powinny dotrzeć
MirellaB 17:11, 22 lis 2016

Ja też dzisiaj działałam w ogrodzie. Pogoda ma się utrzymać do końca tygodnia. Jakie tulipany zamówiłaś?
AngelikaX 18:26, 22 lis 2016

To trafiłam z tym zamówieniem, zdążę posadzić i nie zmarznę

Zamówiłam:
Merlose - 100szt
Virichic - 100szt
Picture - 100szt
Spring Green - 100szt

ps. Aż szkoda było siedzieć w domu takie słoneczko dziś cały dzień - na kurtce wiosennej było cieplutko

Margerytka40 18:52, 22 lis 2016

Niemożliwa jesteś ! Czterysta sztuk? Szkoda że ja dopiero w przyszłym roku cebulowe . Najpierw muszę ogarnąć co gdzie ma być . Wiosną będzie pięknie
Dominika11 18:53, 22 lis 2016

niezła ilość
Moniq 19:18, 22 lis 2016

Wszystko super, tylko to sadzenie.....
Mi jeszcze żonkile zostały
malkul 19:32, 22 lis 2016

AngelikaX napisał(a)
Dzisiejszy dzień porządkowo-ogrodowy. Większość rabat uprzątnęłam z liści.

W tym roku brzozy zgubiły ich wyjątkowo dużo - końca nie było widać. Jutro jeszcze z 2 godzinki i będzie czysto

Pojutrze planuję sadzić tulipany - dziś wyprzedaże skusiły mnie do kolejnych zakupów, jutro powinny dotrzeć

to kiedy konczysz te prace ogrodowe/
i tak masz jak w pudeleczku
AngelikaX 19:47, 22 lis 2016

Jutro dokończę porządki, potem tylko tulipany posadzę i zamykam na cztery spusty swój zestaw ogrodnika nie ruszę do wiosny

A to wszystko przez Ogrodowisko, naoglądała się pięknych, wymuskanych ogrodów, o tulipanach już nie wspomnę... ostatnio w Anulajdowym raju... i mi się więcej zachciało

Wypisuje się stąd do wiosny
20:01, 22 lis 2016
AngelikaX napisał(a)
Jutro dokończę porządki, potem tylko tulipany posadzę i zamykam na cztery spusty swój zestaw ogrodnika nie ruszę do wiosny

A to wszystko przez Ogrodowisko, naoglądała się pięknych, wymuskanych ogrodów, o tulipanach już nie wspomnę... ostatnio w Anulajdowym raju... i mi się więcej zachciało

Wypisuje się stąd do wiosny

po pobycie w tym wątku i zobaczeniu listy cebul ...też zamówiłam sobie cebule ale ja jednak większy mix preferuje

w termin sadzenia cebul sie wstrzeliłaś idealnie ...ide zobaczyć jak głębokie sa wyprzedaże

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies