Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na zielonej... trawce :)

Na zielonej... trawce :)

AngelikaX 21:21, 29 lis 2017

AniMa napisał(a)
Też już przerzuciłam się na ozdoby świąteczne. Z DALEKA ogród wygląda nawet na posprzątany

Ja ogarniam prezenty dla dzieciaków na święta, Mikołaja i po drodze imieniny jeszcze syna
Z ozdób świątecznych w tym sklepie co mi polecałaś przy Galerii dorwałam fajna futrzaną choinkę także sezon zakupowo-świąteczny i u mnie otwarty

ps. Z daleka i u mnie znośnie nawet

AngelikaX 21:23, 29 lis 2017

effka napisał(a)
Ja dzisiaj trochę ogarnęłam ogród. Pościnałam suche badylki szałwi omszonej i marcinków, przyciełam wielkie stare krzaki róż itp itd. W tygodniu po pracy ciemno, smutno. Chyba urlop wezmę na przekonanie rabat

Moje szałwie pod nóż też poszły parę dni temu

ps. Zima byłaby zdecydowanie bardziej znośna gdyby nie te krótkie dni...
AngelikaX 21:24, 29 lis 2017

leon60 napisał(a)

U mnie na rabatach też syf zostawiam porządki na wiosnę z trawnika w miarę ogarnięte.

Wiosną sobie podziękuję tak myślę
AngelikaX 21:26, 29 lis 2017

Sebek napisał(a)

Black friday

U mnie leżą liście na trawniku, o syfie w rabatach nie wspominam... Związałem resztę miskantow i zająłem się dekoracjami świątecznymi - nie będę marznąć przy sprzątaniu liści

To co tam zakupiłeś Sebek na tym BF?

Ze świątecznymi dekoracjami z tydzień się wstrzymam... choć o pierniku dzieciaki już suszą mi głowę
AngelikaX 21:26, 29 lis 2017

anna_t napisał(a)
Andzelika co ile masz posadzone brzozy?

Przepraszam za zwłokę - 2-2,5m
AngelikaX 21:28, 29 lis 2017

basia3 napisał(a)
Ja już w sen powoli zapadam i męczę się okropnie. Nie mogę w ogrodzie pracować, po powrocie z pracy już ciemno prawie. trochę grzebnę w sobotę, ale inna robota zazwyczaj czeka i duuupa.
Dobrze że święta zapasem mogę się wyżywać przy tworzeniu ozdób.

Mam nadzieję, że pochwalisz się co tam z tych ozdób natworzyłaś... straszne tyły mam na wszystkich obserwowanych wątkach... ;/

a teraz wybaczcie... Azja zaraz leci... jedyny program który ogladam także jutro do Was wrócę
Elinka 22:16, 29 lis 2017

A wstawisz zdjecia posadzonych drzew ? Daj oczy nacieszyc
Johanka77 22:29, 29 lis 2017

AngelikaX napisał(a)
Jestem jestem Aniu... tylko czasu jakby mniej....

A propo czasu, ktoś może wie czy z krótszym dniem, nie skurczyła się też przypadkiem doba? Bo jakby mi brakuje kilku godzin w niej

Doba...?! Ja mam wrażenie, że tydzień się skurczył! Co najmniej o pół weekendu
anna_t 23:00, 29 lis 2017

AngelikaX napisał(a)

Przepraszam za zwłokę - 2-2,5m

nawet niewiesz jak czekałam na to info
twój rozstaw to dobra informacja dla mnie a powiedz mi bo ty projektanta miałaś, on mówił jak to ma docelowo wygladać ?gęsty zagajnik?
beata_m 09:19, 30 lis 2017

pomysł niesamowity, już się zachwycam jak pomyślę o tym szkle!!!! Pięknie u Ciebie Angela .. cieszę się, że wydziubałam chwilę żeby zajrzeć (mnie się też doba skróciła .... obowiązki kończę o 23.00 i padam) chyba Iwonka pisała - że to dobra ogrodoterapia

p.s. i jeszcze prośba: podesłałabyś mi namiary na umbry - będę polować wiosną na 5 dorodnych sztuk

macham cieplutko