Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na zielonej... trawce :)

Na zielonej... trawce :)

frezja 20:36, 04 kwi 2018

lindsay80 napisał(a)
Zaawansowanie przy pawilonie aż mnie powaliło - oj chciałabym żebyśmy z eMem byli tacy konsekwentni w działaniach

Też właśnie myślę czy z Promanalem nie wyskoczyć wieczorem.

Moje wrzosy wyglądają na nieżywe.
Skończył mi się Promanal i zastanawiam się, czy jeszcze zamawiać. W tym tygodniu bym miała.
_Martini_ 21:25, 04 kwi 2018

AngelikaX napisał(a)
Ciachaj

Tak się przymierzam na weekend
anulajda 12:28, 05 kwi 2018

Przybiegłam na zieloną trawę ale czytam że zwertykulowana została i nici z leżenia na niej eM nad naszą zlitował się jesienią a pierwszy raz jej takie spa robiliśmy, teraz tylko nawóz muszę jej sypnąć i będę czekać na piękny dywan )))
SlonecznyOgrod 21:37, 05 kwi 2018

Tak też kojarzyłam, że tam gdzie teraz pawilon to predzej był plac zabaw.

Ja hortki dopiero dziś ścięłam, co ja mówię ? Opitoliłam niemalże na zero mam nadzieje , że mi wybaczą
inka74 07:18, 06 kwi 2018

Pawilon bardzo fajnie się zapowiada. Pasuje stylistycznie do okręgu. Z napisem będzie idealnie. Udało ci się kupić tą sztuczną trawę na niego? Te wygrane mebelki do niego trafią? I buksikowe płotki też super pomysł. Patrząc na zdjęcia to już nic ci nie potrzeba w ogrodzie bo jest super a tu tyle prac się nazbierało.
dorczix 10:10, 06 kwi 2018

AngelikaX napisał(a)

Trawnik po wertykulacji wierz mi nie cieszy oka

O pryskaniu nic nie napiszę, bo nie stosuję...

Pozdrawiam

Angela dawaj zdjęcia trawy po wertykulacji będzie porównanie jak było gdy już trawa piękna wyrośnie
Czy nawóz na trawkę już posypałaś?
AngelikaX 20:57, 06 kwi 2018

Jutro będziemy kończyć wertykulację - między czasie pożyczałam wertykulator mamie, bo brat miał urlop... i tylko ten dzień mu pasował
nawoz jutro chce sypnąc na trawnik

Foty zrobię

Między czasie nawiozłam
hortki
wrzosy
lawende
bukszpany
cebulowe

dziś posadziłam 60 buksów na żywopłot - mam dość... dopiero o 17 się udało w ogród ruszyć, skończyłam po 19... jutro sprawdzę czy wogóle pion trzymią, bo na szybcika był sadzone i na oko
AngelikaX 21:01, 06 kwi 2018

inka74 napisał(a)
Pawilon bardzo fajnie się zapowiada. Pasuje stylistycznie do okręgu. Z napisem będzie idealnie. Udało ci się kupić tą sztuczną trawę na niego? Te wygrane mebelki do niego trafią? I buksikowe płotki też super pomysł. Patrząc na zdjęcia to już nic ci nie potrzeba w ogrodzie bo jest super a tu tyle prac się nazbierało.

Dzięki

Tak, trawa sztuczna już czeka planuję w niedzielę wziąć się za napis... jutro chcę ściany wewnątrz pomalować

Co do mebelków, to jednak nie te wygrane - chciałam tam narożnik, aby się wyciągnąć wygodnie, a te wygrane to 2 + 1 +1

A widzisz wciąż człowieka ręce świerzbią

A teraz uciekam - ogląda ktoś serial Trust? Wciągnał mnie i zaraz będzie drugi odcinek

Miłego wieczoru
AngelikaX 21:02, 06 kwi 2018

SlonecznyOgrod napisał(a)
Tak też kojarzyłam, że tam gdzie teraz pawilon to predzej był plac zabaw.

Ja hortki dopiero dziś ścięłam, co ja mówię ? Opitoliłam niemalże na zero mam nadzieje , że mi wybaczą

Będzie oki
AngelikaX 21:02, 06 kwi 2018

anulajda napisał(a)
Przybiegłam na zieloną trawę ale czytam że zwertykulowana została i nici z leżenia na niej eM nad naszą zlitował się jesienią a pierwszy raz jej takie spa robiliśmy, teraz tylko nawóz muszę jej sypnąć i będę czekać na piękny dywan )))

A że cieplutko to szybko się zazieleni...