Ela walcz o zwrot kasy. One wszystkie wyglądają gorzej niż moje ukorzenione patyki. Mam koło setki hortek i żadne sadzonki tak marne nie były. Z neta też kupowałam.
A tak szczerze to nie wiem czemu ta uciekająca panna młoda taka droga. Nawet jak duża to niezbyt efektowna.
Jola i Lidka.
Dzisiaj dostałam od nich emaila. Oby mi zwrócić pieniądze to mam zwrócić im to badziewie.
Przed chwilą im odpisałam. Tak się wściekłym, że aż cała się trzęsę.
Napisałam im,że niech spier....
Nic wysyłać nie będę. Mają zwrócić pieniądze koniec kropka czekam do środy na zwrot.
Dziadem nie jestem. Zapłaciłam za to 365 zł za takie śmieci.
Lidka takie drogie sadzonki "uciekająca..." To są porządne sadzonki w 3,5 litrowych donicach.
U mojego sąsiada są takie bardzo ładne 90 zł. Coś mnie na początku lutego podkusiło i zamówiłam.
Mam nauczkę trzeba czekać na sezon co będzie na rynku u sąsiada.
Ja też tak sądzę w rzędach w jednym kolorze. Ale jak zostaną mi cebulę to wsadzam gdzie się da. One były posadzone w zeszłym roku np. te ciemno fioletowe to mają mokre kwiaty.
Krokusy też sądzę w rzędach.
Wiosna ma być kolorowa. Taki muszę masz.
O kurczę sporo przez neta mi roślin przyszło, ale to co Tobie Elu przysłali to jakaś pomyłka, chyba se jaja robią z ludzi, przykro bardzo, że wstydu nie mają i taki towar wciskają... Nie daj się.