Milus to co pokazuje wyżej może nie jest idealnie ale jest zrobione. W kamykach wyrastają chwasty podobne do rozgwiazdnicy nigdy tego nie miałam w takiej obfitości. Jak zrobi się cieplej muszę to wytępić.
Może teraz jadę na kilka dni to już wszystko zrobię. Po 15 znowu sadzenie dalii i tak wkoło. Trawa rośnie koszenie. Nie mam paru metrów kwadratowych więc trzeba zasuwac.
Będzie cieplej trzeba oczko oczyścić.
Zrobię w ogrodzie to znowu mycie okien i porządki w domu, pajęczyny, mycie i takie tam sraty taty.
Eluś piekne tulipany posadzilas ja niestety nie sadzilam zadnych jesienia mam z przed 2ch lat kilka tulipanow bo polowa przepadla ale nadrobie to tej jesieni pozdrawiam serdecznie
Witam Kasiu kopę lat. Byłam kilka razy u ciebie ale na wątku cisza.
Dobrze że ci się moje tulipki podobają. Są sadzone jesienią 2018 roku te van Eiki. W zeszłym roku jesienią sądziłam te poniżej.
Kupiłam dziwna odmianę tulipanów jedna matka te wysokie tulipany a obok niej naliczyłam nawet 7 sztuk Małych które będą kwitły i każdy ma takie małe. Czegoś takiego jeszcze nie widziałam zostawię je w tym miejscu zobaczę w przyszłym roku wiosna co się będzie działo.