A no ławeczka wpadła w kadr
Paliły się kolejne magazyny na tej samej ulicy co zawsze, podejrzane... Myślę, że to jakies sprawy z ubezpieczeniami a może ktoś kogoś chce wykurzyć. Koszmar, dobrze że akurat wiało w przeciwną stronę niż mój dom. Tym razem mocny wiatr się na coś przydał.
Wychodzę z domu i bach, czarno! A miałam akurat nawozić trawnik, odczekałam aż trochę zelżeje i szybko sypnęłam nawóz i nastawiłam podlewanie. Masakra.
Tym razem akurat paliły się hale produkcyjne/magazyny ale juz wysypisko dosłownie obok ostatnio też się paliło.
Plastik jest wszędzie, nie da się w zasadzie już go wyeliminować Dobrze, że chociaż za reklamówki wprowadzili płaty bo zauważyłam, że ludzie biorą ich zdecydowanie mniej niż kiedyś.
Ławeczka bialutka, jak będzie zielono w lecie trochę się schowa w zieleni. Przemaluję chyba skrzynie truskawkowe na biało no i urabiam mężulka na nowy zestaw mebli tarasowych białych do kompletu z tej samej serii. Takie są piękne, że muszę je mieć...
Hameln dziewczyny pisza, że wielka, aż się boję, u mnie wooolno rośnie.
Czytam Ewcia,że ławeczka zaakceptowana! Ale fajni Ci nasi eMkowie. Znosić te wszystkie zachcianki, pomysły wymysły Ja teraz wymyśliłam,ze będę robić kącik dla dzieciaków z tablicą kredową i ciekawe kto mi pomoże zrealizować Miłego weekendu!
super że mężowi się spodobala ławeczka
hamelny sa spore ale chyba u każdego rosną inaczej
podpytasz o farbę? plizz
edit.drzwi wejściowe - nie drewniane tylko takie chyba powlekane okleiną czy czymś, wiem że trzeba umyć zetrzeć pewnie dac primer zwiększajacy przyczepność ale może ma sprawdzone produkty
Fajni fajni
A o farbę pytałam przed chwila bo oczywiście zapomniałam o tym. Mąż na drzwi zewnętrzne poleca tylko firmę Sikkens, mają bardzo profesjonalne farby i trzeba się przejśc do ich salonu, żeby dobrali odpowiednią do podłoża farbę.
Nie wiem czy pomogłam.
w domu już jest cała ściana u syna służy do twórczego wyżycia się Matki W każde Święta daję upust swojej fantazji rysując renifery czy Zające Tym razem planuje w ogrodzie. Mam taki brzydki kącik , który chcę odczarować Zoczymy jak mi wyjdzie.
Świetny pomysł! Ja mam tylko jedną córę i już 8 letnią, więc odpuszczam takie atrakcje ale jakby się kiedys jeszcze bobo pojawiło, to też chętnie bym taki kącik dziecięcy zrobiła