Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Słoneczny Ogród

Słoneczny Ogród

paulina_ns 18:18, 18 lis 2017

Przyszłam od Madzi zerknąć na Twoje rękodzieła no i pozachwycalam się piękne a ogród o poranku pięknie się prezentuje pozdrawiam i słoneczka życzę
paulina_ns 18:19, 18 lis 2017

Przepraszam dubelek, ale internet mi dzisiaj szwankuje
Magleska 18:31, 18 lis 2017

Przyleciałam na miotle
Zdoooolna jesteś bardzo .....ile to precyzji i cierpliwości trzeba ,żeby stworzyć takie pieknoty
zachwyciły mnie choinki z szyszek ,wianki ,a szopka z makaronu ....wow bombki precyzyjne ,piękne ...... zazdroszczę talentu a lampiony tez pewnie robisz ? .....moja przyjaciółka tez ma dryg do takich prac ( właśnie z nią mam
gnomy robić ) ....w zeszłym roku zrobiła mi ze słoików i serwetek lampiony cudne i skrzynki moje z tarasu ,to tez jej dzieło ......
Ale wracając do Ciebie przepięknie Twój ogród wygląda taki zmrożony , te perukowce świetne i pajęczyna zmrożona .....
Świetne zdjęcia i przepiękny ogród
Fajnie poopisywałaś ,gdzie i co .......i teraz już orientuje sie w Twoim ogrodzie
SlonecznyOgrod 19:42, 18 lis 2017

effka napisał(a)
Perukowce sa piękne, kupiłam dwa krzaczki, żółty i bordowy. Cudne są choć jeszcze maleństwa.

Perukowce podobają mi sie mega...
Moje perukowce też nie za duże, chociaż ten bordowy juz ze 3 może 4 lata siedzi, ale przyrosty ma , to znaczy, że jednak rośnie.
Żółty wymaga okrycia na zimę.
Urosną nam krzaczyska jeszcze bedziemy podcinac

eVka 19:47, 18 lis 2017

SlonecznyOgrod napisał(a)

Perukowce podobają mi sie mega...
Moje perukowce też nie za duże, chociaż ten bordowy juz ze 3 może 4 lata siedzi, ale przyrosty ma , to znaczy, że jednak rośnie.
Żółty wymaga okrycia na zimę.
Urosną nam krzaczyska jeszcze bedziemy podcinac

O, nie wiedziałam, że trzeba je okrywać, muszę im ubranka kupić. Dzięki za uświadomienie.
SlonecznyOgrod 20:00, 18 lis 2017

Agania napisał(a)
Cudowna sesja...szadź pozostawia niezwykłe i wyjątkowe obrazy...bajkowo wyglądają foty juką i z lotu czarownicy

Piękne bombki

Agania napisał(a)

Cudowne

Dziękuję ślicznie za pochwały i te ogrodowe i te nie ogrodowe.
Perukowce dzisiaj mnie tez urzekły, ale najbardziej modrzew.
Fotki z lotu czarownicy dają orientację i bardzo je lubię.

gosika67 20:04, 18 lis 2017

Fotki super, zobacz czy ten nasz perukowiec nie jest fotogeniczny? O każdej porze wygląda pięknie,ten klucz na niebie uchwyciłaś.
U mnie też ptaszki zawitały , ale tylko dlatego,że koty poszły w plener.
gosika67 20:08, 18 lis 2017

Widzę,że tak samo wykorzystałyśmy dzisiejszy poranek i czas.Co do choinki to będę się odzywać.
SlonecznyOgrod 20:08, 18 lis 2017

Monia81 napisał(a)
Oż kobieto, ależ cuda robisz zdolniacha z Ciebie foty z ogrodu bajeczne, u nas w tym tygodniu też przymroziło, a dzisiaj lekko 1 na plusie było rano u mnie perukowce już liście spuściły, brzoza jeszcze fason trzyma buziam

Dzięki , no tak wyszło, ze z przymusowego siedzenia w domu wykluło sie takie coś i też mnie pasjonuje i robię to z przyjemnością.
Ale mam przede wszystkim cierpliwość do takiego dłubania i jakos to mi idzie.

Bo ogród to już tak od dawna, może od zawsze nawet ... kwiatki lubiłam sadzic.

Czyli u Ciebie inna troche pogoda niz u mnie ,to moje perukowce też juz oblecą po tym mrozie, a z jakiego rejonu Polski Monia Ty jesteś ?
I tez oczywiscie buziam

Monia81 20:14, 18 lis 2017

SlonecznyOgrod napisał(a)

Dzięki , no tak wyszło, ze z przymusowego siedzenia w domu wykluło sie takie coś i też mnie pasjonuje i robię to z przyjemnością.
Ale mam przede wszystkim cierpliwość do takiego dłubania i jakos to mi idzie.

Bo ogród to już tak od dawna, może od zawsze nawet ... kwiatki lubiłam sadzic.

Czyli u Ciebie inna troche pogoda niz u mnie ,to moje perukowce też juz oblecą po tym mrozie, a z jakiego rejonu Polski Monia Ty jesteś ?
I tez oczywiscie buziam

Ja jestem z Górnego Śląska ja takich cudności nie umiem robić, chociaż też nigdy nie próbowałam za to moją kolejną miłością jest pieczenie ciast, cisteczek, tortów- to uwielbiam buziak