Prymulka kwitnie cały czas nieprzerwanie całe lato i jesien, przeniosłam ją winne miejsce, bliżej domu przy wejściu, żeby cieszyły oko wiosną, posadziłam kilka w rządku.
To powodzenia z realizacją zamówień, na pewno dasz radę pięknie ci te bombki wyszły u nas więcej śniegu, zima w ogrodzie już jest, a u Ciebie fajnie jeszcze jesiennie pozdrawiam
Normalnie u Ciebie wiosna ślicznie jeszcze ,a u mnie biało i sypie nadal , chcesz trochę ? Już 2 razy dziś odśnieżałam i rano przed pracą też pewnie będę musiała gimnastyka poranna mnie czeka
Ps. Przepiękne te bombeczki Twoje zdolna jesteś bardzo
Dziękuję za pochwały ogrodu i bombeczek, lubię robić dekoracje, robię je z przyjemnością i tak jakos mi to idzie jako tako po japońsku
U mnie jeszcze takiego śniegu nie było i tylko raz jedyny raz był mróz z szadzią i dobrze, że nacykałam fotek , bo na prawde mi sie podobaja. Ale od tamtej pory juz nie było mrozu , który by jeszcze z rana błyszczał. Parę razy wieczorem temperatura spadła poniżej zera, ale w nocy sie ocieplało i szronu nie było.
Tak więc w ogrodzie moim teraz nie ciekawie, nie mam co pokazywać.
I sama nie wiem czy chcę ten śnieg czy nie No bo oprócz odśnieżania jeszcze na drogach może byc niebezpiecznie.
Jak przyjdzie prawdziwa zima to też sie okaże czy akumulator czasami nie do wymiany.
Tak naprawdę lubie tylko wiosnę i lato, nawet jesieni nie lubię.
Jesienią cieszą mnie dekoracje, które robię i tak mi umilaja ten czas...
Bombka wykonana metodą kanzashi
Dzięki bombki u mnie cały czas w natarciu
No to praktycznie juz wszędzie ten śnieg zawitał U Ciebie to woj. podkarpackie to jak najbardziej wypada żeby był ja moze jeszcze poczekam