Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Słoneczny Ogród

Słoneczny Ogród

anabuko1 19:17, 19 lis 2017

U mnie takich widoków śnieżnych, oszronionych jeszcze nie było.
Ale fakt, malownicze i perukowce i inne ujęcia z ogrodu Piękne
I tak nam trochę osłodzi to zimno
Dekoracje już ś2witecznesię szykują.Fajnie.I bardzo ładne.Ja jeszcze nie mam czasu na nie ,
eVka 21:33, 19 lis 2017

Dzisiaj z rana pobiegłam do ogrodu szukać takich szronowych malunkow jak u Ciebie ale stety niestety nie było.
SlonecznyOgrod 12:52, 20 lis 2017

ElzbietaFranka napisał(a)
Daria, ale piekne cudenka. U mnie tyle szyszek musze pozbierac i tez cos zrobic. Ciagle narzekam na brak czasu. Krotki dzien wiec z jesiennymi porzadkami nie mozna zaszalec no i inne stale obowiązki tez zabierają duzo czasu.

O kochana, ja to tylko patrzę gdzie są szyszki i tak sobie upatruję, wszyscy mi też przynoszą, bo wiedzą że ja je wykorzystam, tak samo kamienie - jade i parzę po rowach czy gdzieś jakiś ładny kamien nie leży, tak jak jakiś złodziejaszek hihi
Nic mi nie mów o braku czasu, bo nie ogarniam wszystkiego, a tyle roboty i obowiązków, a jeszcze by się zdało pobiegać 3 razy w tygoniu jak nie pobiegnę to mam wyrzuty sumienia, że się nie postarałam
ElzbietaFranka napisał(a)
Jak pieknie, juz oszronione. Daria bombki bomba.

Szron wszystko zaczarował i mnie zachwycił, naprawdę tak to wyglądało... teraz juz nie , teraz jest juz zwyczajnie, albo i gorzej bo buro. Chociaz dzisiaj słońce często wychodzi, ale w Polsce padał śnieg i niektórzy mają białą pierzynke w ogrodach. A jak u Ciebie ?

Bombki dziękują
SlonecznyOgrod 13:02, 20 lis 2017

anabuko1 napisał(a)
U mnie takich widoków śnieżnych, oszronionych jeszcze nie było.
Ale fakt, malownicze i perukowce i inne ujęcia z ogrodu Piękne
I tak nam trochę osłodzi to zimno
Dekoracje już ś2witecznesię szykują.Fajnie.I bardzo ładne.Ja jeszcze nie mam czasu na nie ,

Dziękuję bardzo
Tylko raz taki poranek się trafił w tym sezonie, taki oszroniony ale i ze słońcem, bo bez słońca pewnie nie było by tak wyraźnie.
Dobrze, że się zaczaiłam

Dekoracje świąteczne zawsze z dużym wyprzedzeniem, no tak przeważnie juz we wrześniu się zaczyna sezon bo i tak właśnie od września mam pierwsze zamówienia, potem w październiku coraz częściej,a listopad to jest szał.
Też robisz własnoręczne dekoracje?
SlonecznyOgrod 13:13, 20 lis 2017

effka napisał(a)
Dzisiaj z rana pobiegłam do ogrodu szukać takich szronowych malunkow jak u Ciebie ale stety niestety nie było.

Hehe fajnie napisałaś, fajnie to sie czyta, uśmiałam sie
Nie tak łatwo wychwycić taką pogodę, bo tak naprawdę moze byc szron ale bez słońca i będzie mglisto, albo szron będzie a liści na krzewach nie będzie, a iglaki posinieją jak to zimą. Tak więc , mówie Ci dobrze sie przyczaj wypatruj pogody i wykorzystaj to
Myśle, że dobre fotki zostaną z Toba na długo.
Dobrze kombinujesz
A to, że zimno jest, to i tak jest, bo taka pora i będzie jeszcze zimniej.
No chociaż teraz w tygodniu od środy , czwartku 3- 4 dni mają byc z temperaturami ok.15stopni
SlonecznyOgrod 13:18, 20 lis 2017

Dziś słońca sporo a i chmur nie brakuje, wiatr do tego. Ale nie jest tak źle, sprawdziłam to, bo przebiegłam 8km i mnie wiatr nie porwał

Dałam ptaszkom ziarna, chciałam im zdjęcie jakieś zrobić, ale jak wróciłam to już w karmniku było pusto, one zawsze wszystko od razu wciągną głodomory jedne.
SlonecznyOgrod 13:20, 20 lis 2017

Słuchajcie , załatwiłam sobie zupełnie przypadkiem i za free taka szpulę, zrobie z niej stolik ogrodowy, gdzieś jakis kącil musze stworzyc w przyszłym roku. A stolik wyszlifować i pomalowac , myslałam o białym kolorze.

Monia81 13:25, 20 lis 2017

SlonecznyOgrod napisał(a)
Słuchajcie , załatwiłam sobie zupełnie przypadkiem i za free taka szpulę, zrobie z niej stolik ogrodowy, gdzieś jakis kącil musze stworzyc w przyszłym roku. A stolik wyszlifować i pomalowac , myslałam o białym kolorze.

No to ci powiem zaszalejesz z tą szpulą fajny stolik z tego będzie
SlonecznyOgrod 13:47, 20 lis 2017

Monia Też tak mi się wydaje bo widziałam takie stoliki na fotkach ogrodowych w necie i ja jako zbieracz ogrodowy od razu wiedziałam czemu to posłuzy
Magleska 15:21, 20 lis 2017

Szpula świetna ...... na pewno po Twoich działaniach każda z nas będzie się zachwycać i zazdrościć