Nie usuwaj.
Twój projekt jest fajny, starannie go wykonałas, ja nie potrafie, nawet nie próbuję.
Ja się cieszę bardzo,że mi doradzasz.
Czasem wizja przychodzi łatwo czasem trudniej, teraz akurat mam ten drugi wariant.
Wszystkie propozycje mile widziane. Sama wiesz po sobie, dobrze jest jak ktoś doradzi.
Jaki projektant z ciebie żaden? No nie przesadzaj! Mówiłam Ci jesteś jak świeżo po studiach ogrodniczych
Ładnie sobie urządzasz, sadzisz w grupach, warzywnik zrobiłaś nowoczesny, wszystko masz ładnie -pięknie. Potrzeba troche czasu żeby się rozrosło.
Ja mam w miarę pusto, bo prędzej zrobione były tylko ramy ogrodu i pojedyńcze krzewy, drzewka. Jak było widać nie robiłam ogrodu kwiatowego, typowych rabat z nasadzeniami.
Miałam juki z iglakami tam gdzie kamyczki wysypane, trzmieliny, pojedyncze kwiaty gdzieś po trochu podokładane. Różanecznik, wiciokrzew, róża, pas funkii pod domem. Nie urządzałam prędzej rabat, dopiero zaczęłam od 2017roku komponować, zestawiać ze sobą rośliny. Zaczęło się kombinowanie i żamiłowanie do kwiatów odżyło

a ta miłośc jest coraz większa i tak jak u Ciebie jest chęć zmian, po to żeby było jeszcze lepiej.
No teraz to sie ograniczam w gatunkach, mam propozycje dostania różnych roślin, ale łatwo sie powstrzymuje przed tym, czego nie planuje, za to dobieram starannie to, co naprawdę bym chciała.