Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Słoneczny Ogród

Słoneczny Ogród

SlonecznyOgrod 11:18, 15 lip 2017

Aurelllia napisał(a)
Ślicznie kolorowo-kwitnąco Daria zapraszam na obejrzenie mini suchej rzeki, która jest ścieżką, ale trochę suchą rzekę udaje Jak podglądam u Ciebie i u Sylwii w " Ranczu Szmaragdowej Dolinie" to chociaż namiastkę sobie zrobiłam

Łoooo , no to lecę do Ciebie na fotki.
Nawet nie wiedziałam, że taka inspiracja , miło mi.
SlonecznyOgrod 11:58, 15 lip 2017

Robię fotki póki zielono
A teraz szerokie kadry

irys 21:09, 15 lip 2017

SlonecznyOgrod napisał(a)
Nie wiem co to za kwiat, rośnie w tym miejscu już kilka lat, samo się wysiało pod iglaczkiem.

A to mi wygląda na krwawnicę. Możesz przesadzić ją w okolicę oczka.
SlonecznyOgrod 11:38, 16 lip 2017

irys Tyle lat nie wiedziałam co to jest. Krwawnicy nie znałam do tej pory, ale masz rację to jest to. Wygooglowałam i zgadza się.
To jest naturalnie występująca roślina, czyli tak jak chwast, ale jest ładna typu szałwia czy przetacznik.
Dzięki , pozdrawiam
SlonecznyOgrod 12:38, 16 lip 2017

Zamówiłam trawy, które mi jeszcze brakowaly do szpaleru przez internet , pierwszy raz rośliny kupuję przez neta. Zamówiłam z polecenia u Pana S. i już tak się cieszyłam, było ostatnie 6 ale cena droższa niz podana bo podobno większe, zamówiłam . Miejsce zrobiłam dołki przygotowałam, żeby tylko wsadzić i obsypać brakującą ziemia. Już paczka w doręczeniu , super czułam ,ze będą duże ładne. Aż tu nagle telefon , żeby nie odbierała paczki bo to nie moja, przepraszam traw juz nie będzie pojechały gdzieś indziej, jakie wróca po weekendzie od czwartku może do niczego , więcej nie ma , przepraszam, do widzenia.
Traw nie mam. Tego się bałam i mam pierwsze doświadczenie z roślinami żywymi z internetu.
Szukać dalej muszę.
Aurelllia 12:50, 16 lip 2017

Ojej Daria to nie fajna sytuacja :/ ale nie zrażaj się, może tylko ten taki dziwny dostawca...
paulina_ns 13:32, 16 lip 2017

Witaj Dario masz piękny i duuuzy ogród, bardzo ładnie zestawiasz ze sobą rośliny, wszystko fajnie przemyślane, odpisałam u siebie
SlonecznyOgrod 21:52, 16 lip 2017

Aurelllia napisał(a)
Ojej Daria to nie fajna sytuacja :/ ale nie zrażaj się, może tylko ten taki dziwny dostawca...

Wiem, wiem. Takie rzeczy się zdarzają , kasę mi zwrócą.
Zamówię w innym sklepie przez neta
SlonecznyOgrod 21:54, 16 lip 2017

paulina_ns napisał(a)
Witaj Dario masz piękny i duuuzy ogród, bardzo ładnie zestawiasz ze sobą rośliny, wszystko fajnie przemyślane, odpisałam u siebie

Dziękuję bardzo, staram się z różnym skutkiem
Przeczytałam i już tez coś napisałam
gosika67 22:02, 16 lip 2017

Cześć ja też mam taką krwawnicę, kupiłam na ODR , ale u Ciebie kolorowo, lilie białe ładnie się prezentują. Pozdrawiam.