Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Słoneczny Ogród

Słoneczny Ogród

Monia81 12:25, 17 lip 2017

Ładnie działasz z tym oczkiem, będzie dużew szerokich kadrach już widać, tą rabatę hortensjową, ale będzie szał
gosika67 12:31, 17 lip 2017

Daria jak dziewczyny będą to się spotykamy.Podziwiam Cię , idziesz jak burza.Pozdrowienia dla teściowej.
BasiaLT 12:34, 17 lip 2017

Piękne szerokie kadry, bardzo fajnie rozplanowałaś rabaty co na dużym terenie wcale nie jest takie proste.
pestka56 21:07, 17 lip 2017

Aż zapytam kto Ci taki numer wyciął pan Sm, czy Su?
Magleska 21:28, 17 lip 2017

piękne lilie ,oczko też fajne powstaje pracuś z Ciebie i szkoda tych trawek ....jakbyś znalazła sprawdzony namiar ,to poproszę
SlonecznyOgrod 13:05, 18 lip 2017

gosika67
Dziękuję.
W tym roku dużo juz zrobiłam. To mnie bardzo cieszy, ale już zwalniam bo latem też trzeba odpocząć.
Zawsze wiosna jest pracowita, bo warzywnik i wszystko uwagi po zimie potrzebuje. A w tym roku cięższe prace wymyśliłam, ale juz jest mi z górki

Monia81
Oczko czeka na deszcz,żeby się napełnić Muszę zrobić jakiś przelew wody,żeby ziemi mi nie wymyło , nic nie wiem jeszcze, ale będę kombinować
Hortensjową już widać, trochę mnie przyhamowały trawy, ale jeszcze z tydzień jak wszystko porobię i będzie lepiej się prezentować, szału w tym roku jeszcze nie będzie, ale mam nadzieję, że za rok

BasiaLT
Oj tak, masz rację trudno rozplanować duży teren, tak żeby było dobrze jak się jeszcze do tego nie ma pojęcia.
Zupełnie innymi kryteriami się kiedyś kierowałam. Tak naprawdę tu na forum się dużo nauczyłam

SlonecznyOgrod 13:18, 18 lip 2017

pestka56 napisał(a)
Aż zapytam kto Ci taki numer wyciął pan Sm, czy Su?

Sm. Numer wycięli, rozumiem że nie specjalnie. Ale widzsz,że zależało mi i nie było takie obojętne.
Zamówiłam w innym sklepie w niedzielę, poprosiłam o szybką wysyłkę scan przelewu zaraz też wysłałam, miałam nadzieję ,że w poniedziałek wyjdzie z rana ale wysyłka dopiero w środę, nie idzie tak jakbym chciała. No ale.. poczekam co mam za wyjście
Od środy wielkie upały zapowiadają, mam nadzieję że się nie ugotują...
anabuko1 13:21, 18 lip 2017

Twoje juki przekwitly. A moje dopiero sue6 rozkrecily.super ten rzut na ogród z góry i do tego piękna petunia czy surfinia.
A co bedzie rosło wokół oczka???
anabuko1 13:21, 18 lip 2017

Twoje juki przekwitly. A moje dopiero sue6 rozkrecily.super ten rzut na ogród z góry i do tego piękna petunia czy surfinia.
A co bedzie rosło wokół oczka???
SlonecznyOgrod 13:37, 18 lip 2017

Magleska napisał(a)
piękne lilie ,oczko też fajne powstaje pracuś z Ciebie i szkoda tych trawek ....jakbyś znalazła sprawdzony namiar ,to poproszę

Lilie dziękują, jeszcze jeden gatunek będzie ale dopiero w pąkach.
Oczko już juz prawie gotowe
Robię , robię puki mam werwę , siłę , chęci
Na trawki czekam, jak już będą i odżyją to dam znać
Ale jeszcze jakieś niskie trawki potrzebuję i przeglądam i jeszcze nic nie wybrałam może molinia, może sesleria , potrzebuję coś znośnego na słońce. Ice dancy czytałam ,że do cienia bardziej, hakone - nie wiem doczytam.