Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ...uDany ogród

...uDany ogród

Aldona40 16:22, 31 gru 2018

Witaj Danuś. Mam na imię Aldona mieszkam w "Dolinie Baryczy". Jestem w twoim pięknym
ogrodzie od początku roku i dlatego na koniec 2018r postanowiłam się ujawnić. Bywam w twoim raju codziennie Ogród jest cudowny, kolorowy i pełe życia. Włożyliście w ten ogród wiele pracy, miłości i cierpliwości. Na ten 2019rok życzę Tobie i twoim najbliższym wszystkiego dobrego, i spełnienia wszystkich marzeń .

Danuś chociaż nie znamy się osobiście, to wiem że jesteś dobrą, miłą i sympatyczną kobietką
Ps. Ja i moja jedynasto letnia córcia uwielbiamy twoje zdjęcia ☺️
Pozdrawiam Aldona Buziaczki
Aldona40 19:44, 31 gru 2018

Nie wiem dlaczego, tylko jeden emotikonek się pojawił coś robię nie tak bo było więcej.

Aldona
dana1s 11:40, 01 sty 2019

Witajcie w Nowym Roku, do wczoraj posępnie i smutno na dworze, a dzisiaj wyszło słońce i pojawił się błękit na niebie
To musi być znak
Jak Wam się udały Sylwestrowe harce? My pośmialiśmy się do łez, powspominaliśmy stare dzieje i ruszamy w nowe z nadzieją!

BasiaLT napisał(a)
Danulku serdeczności w Nowym Roku, niech ci się spełnią marzenia.

Basieńko dziękuję serdecznie za życzenia i życzę Wam również najlepszego!

pestka56 napisał(a)
Danusiu, niczego bardziej Ci nie życzę jak następnego Nowego Roku już w wymarzonym domku

Kasiu to najlepsze życzenie na Nowy Rok, dziękuję kochana!
Mam nadzieję, że się spełni
Wam również samych szczęśliwych dni i spełnienia marzeń

Aldona40 napisał(a)
Witaj Danuś. Mam na imię Aldona mieszkam w "Dolinie Baryczy". Jestem w twoim pięknym
ogrodzie od początku roku i dlatego na koniec 2018r postanowiłam się ujawnić. Bywam w twoim raju codziennie Ogród jest cudowny, kolorowy i pełe życia. Włożyliście w ten ogród wiele pracy, miłości i cierpliwości. Na ten 2019rok życzę Tobie i twoim najbliższym wszystkiego dobrego, i spełnienia wszystkich marzeń .

Danuś chociaż nie znamy się osobiście, to wiem że jesteś dobrą, miłą i sympatyczną kobietką
Ps. Ja i moja jedynasto letnia córcia uwielbiamy twoje zdjęcia ☺️
Pozdrawiam Aldona Buziaczki

Witam serdecznie nowego Gościa w moim ogrodzie Ciesze się bardzo, że mój ogród sprawił, że się ujawniłaś.
Bardzo dziękuję za każde serdeczne słowo pod naszym i ogrodu adresem, to niezwykle miłe przeczytać taki wpis w poranek Nowego Roku. Dziękuję!!
Zapraszam w każdym wolnym momencie!
Mam nadzieję, że tegoroczne zmiany sprawią że ogród będzie bardziej atrakcyjny
Pozdrowienia dla Córci !!
Aż się zarumieniałam czytając opinię na swój temat, miejmy nadzieję że w rzeczywistości faktycznie tak jest

Z emotkami tak czasami jest jak pisze z telefonu lub tabletu, ale nie ma się czym przejmować

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!

Nowa12 12:42, 01 sty 2019

Muszę ci powiedzieć że ja też tak się zapatrzyłam na Twoje zdjęcia że nawet tawułę śliwolistną kupiłam mimo że nie jest zbyt popularna chociaż piękna.
Czy ty ją okrywasz? Jak mocno tniesz?
dana1s 12:50, 01 sty 2019

Nowa12 napisał(a)
Muszę ci powiedzieć że ja też tak się zapatrzyłam na Twoje zdjęcia że nawet tawułę śliwolistną kupiłam mimo że nie jest zbyt popularna chociaż piękna.
Czy ty ją okrywasz? Jak mocno tniesz?

Aguś witaj w Nowym Roku
Ja uwielbiam tawuły, a śliwolistna jest jedną z najpiękniejszych jakie widziałam.
Ja moją tnę po kwitnieniu żeby się rozgałęziła, kupiłam mikry patyczek bez kształtu. Długo nie rosła wcale, ale po przesadzeniu w bardziej słoneczne miejsce pokazała co potrafi
Mojej nie okrywam na zimę, ale rośnie w dość osłoniętym miejscu. Zobaczymy na wiosnę, czy zima była łaskawa

anabuko1 13:55, 01 sty 2019

Wszystkiego najlepszego w Nowym 2019 roku!
Spełnienia marzeń i wszelkich realizacji ogrodowych
Nowa12 15:50, 01 sty 2019

dana1s napisał(a)

Aguś witaj w Nowym Roku
Ja uwielbiam tawuły, a śliwolistna jest jedną z najpiękniejszych jakie widziałam.
Ja moją tnę po kwitnieniu żeby się rozgałęziła, kupiłam mikry patyczek bez kształtu. Długo nie rosła wcale, ale po przesadzeniu w bardziej słoneczne miejsce pokazała co potrafi
Mojej nie okrywam na zimę, ale rośnie w dość osłoniętym miejscu. Zobaczymy na wiosnę, czy zima była łaskawa

Ja też takie małe dostałam przez internet. W żadnej szkółce jej niestety nie spotkałam. Okryłam ją ale ona ma kruche gałązki i nie wiem czy się nie połamie do wiosny. No nic trzeba będzie zaczekać co z niej wyrośnie i czy zakwitnie. A w sumie to już niedługo .
Aldona40 15:52, 01 sty 2019

Witaj Danuś w pierwszy dzień Nowego Roku.

Dziękuję bardzo za miłe powitanie Córcia dziękuje za pozdrowienia

Machamy
Muszelka 18:10, 01 sty 2019

Danusiu, tak bardzo życzę Ci domu...

Ściskam serdecznie.
dana1s 18:21, 01 sty 2019

anabuko1 napisał(a)

Wszystkiego najlepszego w Nowym 2019 roku!
Spełnienia marzeń i wszelkich realizacji ogrodowych

Aniu dziękuję kochana i wzajemnie!
Już nie mogę się doczekać jak zaaranżujesz staw
Najlepszego!

Nowa12 napisał(a)

Ja też takie małe dostałam przez internet. W żadnej szkółce jej niestety nie spotkałam. Okryłam ją ale ona ma kruche gałązki i nie wiem czy się nie połamie do wiosny. No nic trzeba będzie zaczekać co z niej wyrośnie i czy zakwitnie. A w sumie to już niedługo .

To dość rzadko spotykana odmiana, ja moją trafiłam w Pisarzowicach
Są wiotkie, ale nie kruche, będzie dobrze.
Zakwitnie aż miło, bynajmniej taką mam nadzieję

Aldona40 napisał(a)
Witaj Danuś w pierwszy dzień Nowego Roku.

Dziękuję bardzo za miłe powitanie Córcia dziękuje za pozdrowienia

Machamy

Aldonko najlepszego!
Zapraszam serdecznie, a może pokażesz swój ogród, bo masz prawda?
My również Wam machamy

Muszelka napisał(a)
Danusiu, tak bardzo życzę Ci domu...

Ściskam serdecznie.

Kochana bardzo dziękuję! Mam nadzieję, że Twoje życzenia się spełnią!
Wam również szczęśliwości w Nowym Roku i jakiejś fantastycznej górskiej wyprawy żebym miała co podziwiać