Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe kreacje

Ogrodowe kreacje

Aurelllia 15:31, 07 kwi 2019

Wysepka trawnikowa z tulipanami Blue Diamond:

To na koniec jeszcze migdałek w pączkach:
Nowa12 19:49, 07 kwi 2019

Ale dużo fajnych zdjęć wstawiłaś. Mój migdałek też już prawie, prawie. Udało ci się kiedyś przesadzić wiosną tulipany? Bo mi się nie udało i zastanawiam się czy to w ogóle możliwe. Moje rozplenice, miskanty i sporobolusy też dopiero teraz ruszyły. Na razie nie ruszyły turzyce, 1 rozplenica i 1 jeżówka. Najwyżej będą jakieś straty.

Aurelllia 19:51, 07 kwi 2019

Agatko udało, ale to te w koszyczku plastikowym natomiast te co cebulki wykopywałam to jak widać marnieją
Rumianka 19:53, 07 kwi 2019

Bardzo piękna i kolorowa wiosna zawitała do Ciebie...robót dociepleniowych nie zazdroszczę...ale trzeba pilnować! U mnie też taka sucha ziemia...sam piasek, przez który woda szybko przelatuje...Ja zbieram z łąki ziemię z kretowisk i rozsiewam na trawniku, coś tam to pomaga...
asiak 21:06, 07 kwi 2019

Też mam taką jabłonkę Swoją tysiąc razy przesadzałam
agla 23:29, 08 kwi 2019

Pięknie wyglądają hortensje na pniu sosny Bardzo jestem ciekawa efektu za jakiś czas.
Aurelllia 23:45, 08 kwi 2019

Rumianko świetny pomysł z ta ziemią z kretowisk
Asiu trzeba miec przy niej silne nerwy
Ago jak latam na spacery to mijam taki ogród gdzie jest ogromna ta hortensja właśnie na sośnie, zobaczymy jak te dwie moje dadzą sobie radę
Kasiolaaa 07:08, 09 kwi 2019

Aurelko uwielbiam to ze sporo zdjec wstawiasz i przy tym opisujesz super ogladanie to przyjemnosc co do sasiada faktycznie by mogl oddac auta na zlom no ale u moich sasiadow to samo nie przywiazuja uwagi do ladnego ukwieconego ogrodka stwierdzam zenie kazdy lubi czysto i kwieciscie jak my a szkoda czekam na relacje nowej rabatki
Gosiek33 07:13, 09 kwi 2019

Wiosna to piękna pora roku

Miałam taką hortensję przy pniu olchy, ale co podlewałam to drzewo wchłaniało a hortensja nie osiągnęła słusznych rozmiarów. Zakwitła dopiero gdy drzewo trzeba było ściąć. Pod sosną chyba będzie jej jeszcze trudniej? W jakiej odległości rośnie ta wielka hortensja od pnia drzewa?
gogo 23:28, 09 kwi 2019

Wiosnę u Ciebie oglądam z przyjemnością
Masz fajne niskie narcyzy, fajna odmiana.
Kot mógł poczuć zapach innego kota i dlatego załatwił danikę.
U mnie kotka trikolorka / stołowniczka / bawiła się turzycą Buchanana, którą wcześniej obsikał kocurek.
Miałam kiedyś hortensję pnącą Miranda na śliwie, ale miejsce jej nie pasowało i padła