Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

jotka 18:00, 04 sty 2012

Bogdzia napisał(a)

ja jestem prawie 500 km od rodziców i to pomimo, że to nie pół świata, też ich widuję 2x do roku może gdyby drogi były lepsze, albo samoloty.... a tak cały dzień jazdy
Bogdziu, no życie się czasem tak układa, co zrobić.... czasem myślę, że jak mój synek podrośnie i czmychnie, to się zapłaczę ! może dlatego trzeba mieć inne zainteresowania, jakieś hobby, przyjaciół - aby nie zwariować z tęsknoty?

Można wytrzymac jak się dziecka nie widzi nawet dłuższy czas, ale ma się świadomośc że w każdej chwili jakby była taka potrzeba wsiądzie sie w samochód i pojedzie, ale jak ona nie odbierze telefonu to ja wariuję bo nie wiem czy jej sie coś nie stało, a jej mąż jest duńczykiem i nie zna polskiego a ja angielskiego. Jak nie odbierze telefonu to dzwonie bez przerwy , pisze sms-y i jestem sparaliżowana ze strachu.Żeby choc męża miała z Polski to już by było całkiem inaczej.No lepiej o tym wiecej nie mówmy bo się rozkleję.

Bożenko, jak moje córki nie odbierają telefonu, to pomimo, że mieszkają na sąsiedniej ulicy - uczucie strachu jest takie samo.
Myślę, ze pocieszające jest to, że Twoja córka jest szczęśliwa i tak o tej sytuacji sobie pomyśl.
Elfik 18:44, 04 sty 2012

O rany, Anulku, ja przyszłam Cię wybuziaczkować w Nowym Roczku i zapytać, jak się miewa o tej porze Twoja mega-żurawka, a tymczasem wpadłam w wir towarzyski i dowiedziałam się tylu ciekawych rzeczy! Wyczuwam, że zostały zasygnalizowane pewne koligacje Ogrodowiskowe... Nooo, są przecież kraje, w których rodzice aranżują małżeństwa swoich dzieci... A Franuś i Laura wyjątkowo urodziwe są.........
Miło mi było zobaczyć GabiKa...
GabiK 22:07, 04 sty 2012

Elu, może Franuś i Laura będą razem w ogródku grzebać i się zaprzyjaźnią.
Żurawki mają się świetnie - i Ani i moje.
Blisko do siebie z Anią mamy, to trzeba korzystać.
anula_wn 11:12, 05 sty 2012

hehe, Elu ja tam dziecku żony wybierac nie będę ale Laura faktycznie piękna jest , więc jak się zagęści spotkania, to może....kiedyś.....
Gabi odpowiedziała już , moje żurawki oki, ale jak Gabi .... ? pojadę i sprawdzę
Pszczelarnia 11:13, 05 sty 2012

To dopiero byłoby.
anula_wn 11:14, 05 sty 2012

GabiK 11:46, 05 sty 2012

Właśnie, to kiedy przyjeżdżacie? My jesteśmy do dyspozycji.

A Laura nie tylko piękna- jeszcze bystra, rezolutna, słodka...
anula_wn 11:48, 05 sty 2012

zauważyłam kochana, zauważyłam !
ach te mamy
GabiK 11:55, 05 sty 2012

Bo wiesz, uroda w życiu pomaga, ale jest wiele ważniejszych cech.
anula_wn 12:01, 05 sty 2012

co racja to racja ! poza tym uroda przemija....
ja dzisiaj jestem podbudowana, bo w przedszkolu mi powiedzieli, że mój synio intelektualnie jest ponad normę ! więc szoruję czołem po suficie