Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

Neska 19:16, 16 mar 2012

Mnie też zauroczyły te Twoje mebelki.
justi 19:18, 16 mar 2012

Mebelki baaardzo fajne i różnorodność nie przeszkadza, tylko trzeba zachować umiar. A u Ciebie jest doskonale!
Bogdzia 19:27, 16 mar 2012

anula_wn napisał(a)
przeleciał też bocian, albo żuraw (?) kto wie... za daleko był , a ja bez okularów no i niestety obiektyw za słaby za słaby też aby złapać innego gościa , który z kolei był zbyt ruchliwy.... a myślałam, ze Bogdzia mi powie kto zacz! bo nie szpak..... wiem, nie widać .... dwa były i w dodatku b.ruchliwe (siedziały gł. na ziemi)

To jest kos.
anula_wn 19:54, 16 mar 2012

Bogdziu! Jesteś : nie sa mo wi ta !!! co prawda sprawdziłam sobie w atlasie, ale Twoja wiedza i spostrzegawczość.......hylę czoła

Justi! płonę z zawstydzenia ! dziękuję po stokroć nie jest idealnie, ale miło, że nic nie razi
Tobie Nesko również dziękuję

dziewczyny,dziękuję, że zaglądacie ! odezwę się...w poniedziałek, bo dzisiaj padam ze zmęczenia - zaczęłam lajtowo od siania, a potem tyrałam w ogrodzie, jutro też tyram , a popołudniu mam szkolenie i niedziela szkolenia c.d., więc czas ograniczony do minimum!

w końcu (!!!) posiałam nasionka: bazylia, pietruszka naciowa, pomidorek kokltajlowy, rukola, sałata, papryczka ostra...... co wyjdzie - czas pokaże

na poddaszu w donicach wychylają się już lilie - i co ja mam zrobić??? do gruntu z nimi???
justi 20:01, 16 mar 2012

Ja bym dała do gruntu te lilie, można im na noc foliowy kapturek nakładać w razie przymrozków.
anula_wn 20:04, 16 mar 2012

potem polazłam do ogrodu, cięłam , sprzątałam rabaty, wyznaczałam ich nowe linie, wycinałam co przemarzło, podcinałam żurawki.... i tak......do wieczora!
jutro c.d., porobię foty, bo dzisiaj tylko kilka przed pracą

ptaszyny już na posterunku

pomalutku....
z
zza tarasu
anula_wn 20:05, 16 mar 2012

Justi, dzięki ! może jutro mi się uda...mam napięty plan, a czas tylko do 14..... ;//
anula_wn 20:08, 16 mar 2012

narobiłam się jak dziki osioł, a nie mam jak Wam tego pokazać...potem nie robiłam fotek..... jutro ma być pięknie, będę cykać od rana
Gardenarium 20:12, 16 mar 2012

Słyszałam ten ruch u Ciebie, i tego dzikiego osła

cosik skrobało, chyba wertykulację trawnika robiłaś Anula??

Instagram Ogrodowiska
kaisog1 20:23, 16 mar 2012

HA! Mam taką samą tacke na parapecie Moja sałata i jeden ogórek juz wylazły