Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

an_tre 16:08, 06 maj 2012

Dla Ani z Anią od Ani

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Konstancja30 16:17, 06 maj 2012

Aniu witaj ... podglądam ten mały raj na ziemi i muszę przyznać ... wyjątkowo udany ... gratuluję
bociek 16:32, 06 maj 2012

Anula, chcialam tylko powiedziec, ze strasznie sie ciesze, ze Cie poznalam osobiscie Smieszko
Taras masz bombowy
KasiaWB 19:20, 06 maj 2012

Piękna nowa odsłona tarasu, chociaż zawsze mi się Twój taras podobał tulipany i nowe nasadzenia superowe poprostu pięknie inspiruj nas, inspiruj najlepiej uczyć się od najlepszych.
Czekam teraz na miejsce nowego nabytku będą dzisiaj fotki? )
andziulka 20:05, 06 maj 2012

Aniu przepiękny tarasik. Gratulacje! Możesz brać udział w konkursie na najpiękniejszy taras!
motylla 20:13, 06 maj 2012

Taras, Aniu, BOMBA! Po prostu człowiek odpoczywa tylko patrząc na twój zakątek...
anula_wn 20:31, 06 maj 2012

Lenko - przybywaj ! czekam w każdej chwili
cieszę się, że podoba Ci się mój tarasik, też lubię tu spędzać czas z przyjaciółmi !

Sebek, już podpytałam Szefową o agawę ! mam nadzieję, że będzie oki

Haniu , dziękuję miłe, że tak mówisz!

Justi , poduchy różnie....te jasne kupione w LM, za jakieś 15 zł z wkładem - u nas jest jakaś promocja (m.in. kolory mocno neonowe); zaś te kawowe w Ikei , ale jaki to model nie wiem! maleńkie są, pewnie 30x30cm. Ale za 6 zł warto, nawet jeśli tylko na 1 sezon

Justynko witaj w moich skromnych progach zapraszam częściej !

Asieńko, rzuciłaś mnie na kolana ! Ty to potrafisz.....!

Ana, nurkuję we fiołkach (nie pachniały wcale - moja mina to mówi ) a do nurkowania "zmusiła" mnie Asieńka
z tarasu jestem zadowolona, zioła, lawenda i oleander dały mi klimat jaki mi odpowiada a tabliczka - no konieczni na miejscu honorowym !!! jestem szczęśliwa, że dałaś mi takie cudeńko!
co do donic, to kupiłam je chyba z 5 lat temu w LM, były....złocone.... farba zaczęła złazić, troszkę zapleśniały i tak wyszło nie mam innych, więc postawiłam te !

Bogusiu

Noemi - moje donice na tarasie są duzo mniejsze niż Twoje i zima roślinkom dała w kość nie przezimują, więc będę sadzić sezonowe ! może w przyszłym roku dam zioła do tych donic? zobaczę....
a obok ławeczki jest oleaner, a z drugiej strony lilie
anula_wn 20:37, 06 maj 2012

An-tre - dziękuję za uroczą pamiątkę miło było Cię spotkać ponownie !
a Ań u nas na Ogrodowisku ....

Konstancja30 - dziękuję, cieszę się, że Ci się podoba! zapraszam częściej

Boćku , też się cieszę, że Cię pzonałam i żałuję, że tak szybko "uciekłaś". Mam nadzieję, że następnym razem uda nam się dłużej porozmawiać ! pozdawiam Cie serdecznie !!!

KasiuWB, zaraz wklejam fotki mojego cudeńka ! jejku jak się cieszę

Andziulka, zawstydzasz mnie ! ja robię ta aby mi było miło, jak sobie wypoczywam (czasem), no i coby smacznie było , więc ziółka królują

Motylla - dzięuję za miłe słowa i za odwiedziny ! jakie to inspirujące
anula_wn 20:50, 06 maj 2012

a tak wyglądał popołudniowy wyładunek mojej przepięknej brzozy! tym razem zupełnie biała kora i forma "krzaczasta". Nawet mój M specjalnie nie protestował....dzielnie oba Pawły targały ją z autka

jest !!! Danusia i Gosia zachwycone wyłaniają się zza mojego cudu
KasiaWB 20:55, 06 maj 2012

ooo, jest akcja jak ja to lubię