Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

anula_wn 20:05, 05 paź 2012

Gardenarium napisał(a)
Nadejdzie jeszcze taki czas, że w końcu wkleję swój pusty ugór przed budową i będzie Anuli dom jakiego nie znacie To dopiero będzie metamorfoza widoczna i u mnie i u Anuli

Pozdrowienia po Holandii

Goedemorgen

Danuś,
czekam na tę chwilę ja widziałam (Sebek też !) ale inni mogą być zaskoczeni ....
anula_wn 20:09, 05 paź 2012

JulkAd napisał(a)
Czekam zatem Danusiu na ten czas

ja też Julka, ja też
Bogdzia 20:12, 05 paź 2012

Gardenarium napisał(a)
Mamy plany, owszem bo obejrzałyśmy zdjęcia archiwalne jak w miejscu mojego ogrodu było śmieciowisko i chwastowisko a ja z moją brygadą paliłam ognisko pod domem Anuli A teraz jest ogrodowisko

Dzięki za wyjaśnienia.
anula_wn 20:12, 05 paź 2012

Konstancja30 napisał(a)
Anulka pozdrawiam ... z Księżycem to poważna sprawa ... nie łapię tego ale poważna ... liczę tu jutro na jakieś muffinki lub coś równie lubieżnie smacznego ... buziak

Izuś, rozczaruję Cię, ale coś smacznego dopiero na niedzielę bo idziemy do znajomych
były muffinki cytrynowe i bananowe w tygodniu (i pytanie mojego M: a coś Ty sie z tymi miffinkami tak rozszalała?)
w tygodniu mam młyn z sobą i zajęciami mogo młodego ..... na nic nie ma czau amuffinki to szybiorem !

z księżycem, też nie łąpię, ale znalazłam, wkleiłam i uważam , że "coś w tym jest"
anula_wn 20:14, 05 paź 2012

Syla napisał(a)
Aniu po takiej przemianie ogrodu , udowodniłaś, że wszystko da się zrobić .... gratuluję !!!

Syla,
miałam kiedyś szefową co mawiała : NIE MA RZECZY NIEMOŻLIWYCH ! i dostawała szału jak jej ktoś mówił, że się nie da......... tak mi zostało !
a za gratulacje dziękuję bardzo !

anula_wn 20:16, 05 paź 2012

Evchen napisał(a)

Nadejdzie jeszcze taki czas, że w końcu wkleję swój pusty ugór przed budową i będzie Anuli dom jakiego nie znacie To dopiero będzie metamorfoza widoczna i u mnie i u Anuli

Pozdrowienia po Holandii

Goedemorgen

Oj, ja poproszę takie zdjęcia Motywujące niesamowicie
I sąsiedztwa zazdroszczę - Anulki Tobie, Anulce Ciebie

Ev,
fakt, jak popatrzę wstecz widzę zmianę ! ale jeszcze niedawno tego nie widziałam
a sąsiedztwa nie ma co zazdroscić, trzeba się rozejrzeć wokoło ! wszędzie są wspaniali ludzie ściskam mocno !

anula_wn 20:17, 05 paź 2012

Gardenarium napisał(a)
Mamy plany, owszem bo obejrzałyśmy zdjęcia archiwalne jak w miejscu mojego ogrodu było śmieciowisko i chwastowisko a ja z moją brygadą paliłam ognisko pod domem Anuli A teraz jest ogrodowisko

dobrze ujęte Danusiu !!!!
ja widziałam co było ! szok............
gusiarz 19:29, 07 paź 2012

Aniu zmiany potężne. Pięknie wszytsko buja do góry. A z tym księżycem na 100% to prawda. Na wody przecież działa, to i na wszystko inne musi, bo wszytko ma w sobie wodę...
Martek 00:22, 08 paź 2012

Porównania są ekstra,oczy cieszy finał
Pozdrawiam Anula
anula_wn 21:21, 08 paź 2012

przepraszam, że mnie nie ma, ale doba jakby za krótka...
postaram się wszystko niebawem nadrobić

póki co wstawiam jeszcze raz starą fotkę z 2008 i nową z 2012, bo nie mogę edytować starego postu (ze strony 567) . Widok na czereśnię i podjazd.