Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

JulkAd 20:46, 29 wrz 2012

anula_wn napisał(a)
Julka, dziękuję, że zaglądzasz ! no nie wiem czy mój ogródek może byc dla kogoś marzeniem, ale cieszę się, że jest kilka osób którym się podoba....

nie mów, nie mów ja już chciałabym mieć tak zagospodarowany ogród jak Ty ...a rabata z hortensją taka jak u Ciebie to właśnie moje marzenie
Joaska 12:21, 30 wrz 2012

Anula fajnie sie ogląda taką przemianę ogrodu piękne zmiany, a zakątek z horti faktycznie bardzo "wydoroślał"
Agacia 14:15, 30 wrz 2012

Wow, Anula, te zdjęcia mówią same za siebie - kawał dobrej roboty! Limka w rogu tak ładnie urosła...te zdjęcia autentycznie napawają mnie otuchą I jak ładnie udało Wam się wyprowadzić tuje! Ciekawa jestem, starzy właściciele widzieli ogród po zmianach?
andziulka 19:33, 30 wrz 2012

Anula, widzę duże zmiany w Twoim ogrodzie. Kawał dobrej roboty. Jest super. Jak nazywają się hosty przy wejściu. kupowałaś przez internet? Właśnie takich szukam
anula_wn 10:03, 01 paź 2012

Konstancja30 napisał(a)
Anulka zmiany to jedno ale odreanimowanie tych tujek to drugie ... wiesz, że takie porównania są mi szczególnie drogie ... bo może wydaje się, że na zdjęciach są roslinki a na nich jest wiara ... motywacja i bach bach po łapach dla brzydkich ogrodów ... ten przeobrażony z brzydkiego kaczątka w pięknego łabędzia ogród powstał ... jest i to nie jest spektakularny efekt 2 tygodni .... tylko praca kilku lat ... 4 jak przeczytałam ... ...

wiem też już, że roślinkom nie wystarczy ziemia i atmosfera ... potrzebują witaminek i wody ... zatem ... witaminki ... woda ... roślinki i praca ... systematyczna i można żyć pięknie

z samego rana w piękny słoneczny poranek ... wielkie brawa !!! ...

Iza,
wszystko dzięki nawozom, dobrej ziemi, podcinaniu itd.... wszystko wymaga pracy i czasu - ale warto ! dla efektu
ściskam w poniedziałek i życzę cudnego tygodnia ! mnie czego obłędnie pracowity....
anula_wn 10:05, 01 paź 2012

Lena napisał(a)
Cudowne zmiany domu,ogrodu-wszystko bujnie i zdrowo rośnie -ale to zasługa ogrodniczki
Gratuluję pomysłów

Lenko
dziękuję ! jeszcze klilka razy pewnie zmienię co nieco ale inaczej nie miałabym już co robic....
pozdrawiam serdecznie !
anula_wn 10:07, 01 paź 2012

noemi napisał(a)
Miłego weekendu ......

był miły Madziu, dzięki !
a Tobie miłego tygodnia
anula_wn 10:08, 01 paź 2012

Daneczka69 napisał(a)
Pozdrawiam Anulko i życzę miłego weekendu Tobie oraz rodzince

pozdrawiam i ja i życzę Ci Danuś cudownych 7 dni !
anula_wn 10:12, 01 paź 2012

Marzena2007 napisał(a)
Anula ja nie wiem dlaczego mi sie powiadomienia Twojego wątku nie pojawiają!!!!
Przepiękną donicę jako nagrodę dostałaś, po prostu cud, miód, malina, orzeszki
A metamorfoza rabat jest niesamowita. Mnóstwo pracy w ogród włożyłaś ale efekt jest powalający!!!
Buziam i poprosz o kolejne zdjęcia PRZED i PO
A hosta obok kul bukszpanowyc to jaka??? I jak to robisz że tak pieknie wygląda, nie żółknie???

Madżenko,
no jak śmiały się powiadomienia nie pojawiac! foch
donica fajna, fakt. A cioężka praca zawsze jest nagradzana, same rośliny są moją nagrodą
hosta to fire & ice, troszkę zółknie, ale Seba mi wyskubał te pożółknięte listeczki
pozdrawiam Cię serdecznie!
BEATA_S 10:19, 01 paź 2012

Fajne before/after.......... równiez uwielbiam takie metamorfozy ! Jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki... , prawda Aniu?
Tylko my wiemy ile pracy musiałaś włożyć , żeby tak wyglądało.