Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika sezon 2017

Madżenie ogrodnika sezon 2017

Kacha123 16:27, 14 cze 2017

Szaleństwo różane! Uwielbiam ten czas u Ciebie
Trzymaj się Marzena i łap każdą wolną chwilę na odpoczynek!
oliwka 06:26, 15 cze 2017

Cieszę się ze na koniec pokazałas moja ulubienice queen of Sweeden ;0)
Marzenko wiem zecszalwie jeszcze pieknie kwitna ale mozesz mi juz teraz powiedziec kiedy je przycinasz i jak wysoko zeby powtornie zakwitly?
09:24, 15 cze 2017
Marzenko luzik ...nie rozdwoisz się przecież
ja tam nie wiem kto wymyślił na tym forum obowiązek rewizyt ...jakoś tego nie uprawiam ...i nie myśle brać w tym udziału ...bywam w watkach w których chce bywać.....a rewizyty przymusowe to jakiś sztuczny forumowy wymysł ...brakuje na tym forum opcji "lajkowania" fot byłoby mniej sztucznych wpisów ...ale o tym coraz cześciej ktoś wspomina .... może sie doczekmy niebawem? wtedy czasochłonność forum bedzie mniejsza ...bo ono jednak wymaga od nas duzo czasu
tulucy 09:49, 15 cze 2017

Madżen pięknie masz miałam coś mądrego wczoraj skrobnąć, bo nadrobiłam zaległości, ale zasnęłam w kuchni na krześle ja marzę o końcu roku szkolnego, uspokoją się szaleństwa w radzie rodziców... Że ja się dałam w to zrobić

U mnie powiedzmy że połowiczny szał kwiecia, w porównaniu do ubiegłego roku jest super, ale możliwości widzę wielkie jeszcze. Rewolucyjnie nie pryskam niczym, na razie jakoś daję radę i róże też. Chociaż trochę szkód jest, skoczek w historycznych, parę pączków dorwała bruzdownica, mszyce zbieram łapkami.

Zastanawiałam się, jak sobie dacie radę z Kiku w tym buszu, ale potem doczytałam, że tylko wycinasz, czyli kopania nie będzie... Dobrze zrozumiałam? Ja mam dwa drzewa do wycięcia, owocówki, i też tylko pnie wytniemy nisko, a karpy potraktuję chyba mocznikiem, jak nie pokręciłam nazw.

Juzia 22:07, 15 cze 2017

No to masz już szał ciał
U mnie dopiero od dołu zaczynają kwitnąć...i to nie wszystkie... ale Princess Anne już daje popis. Też ją uwielbiam od zeszłego sezonu

Trzym się!
Mala_Mi 06:34, 18 cze 2017

Madżen.. uważam tak jak Justyna.. z tym, że nawet do ulubionych nie zaglądam.. doba ma 24 godziny i tylko tyle.

Wrzucaj foty.. kto chce obejrzy... bo jesteś tu by pokazywać swój ogród a nie brylować na innych wątkach. Nabijanie pustych postów nie ma sensu, ginie potem to co potrzebne w tym "ciałkocie" (powiedzenie Justyny które mi się podoba)..

Szaleństwo różane, nawet ja przyplątałam się popatrzeć
hanka_andrus 06:51, 18 cze 2017

Mażenko, ja raczej staram się nie wpisywać w innych wątkach, zaglądam do wielu, wpisuję się w zaprzyjaźnionych i w innych sporadycznie. Swojego pilnuję, bo to jak pamiętnik, porównanie lat i rośnięcia roślin.

Jak od Was pochwałę dostanę, to cieszy, i wtedy staram się odpisać, ale też nie zawsze, co u niektórych za afront się uważa.
Trudno. Życia realnego w czasie się nie rozmnoży. Życzę zdrowia dla Ciebie i podopiecznych! Miłej niedzieli.
nawigatorka 07:28, 18 cze 2017

Jestem tu od kilku lat i o obowiązku rekwizyt chyba nie wiedziałam ale za lajkowaniem zdecydowanie nie jestem fb jest od tego. Tu się gada
inka74 07:41, 18 cze 2017

Piękny spektakl różany. Zdrowia dla całej rodziny życzę. To najważniejsze.
Mixtoorka 07:51, 18 cze 2017

nawigatorka napisał(a)
Jestem tu od kilku lat i o obowiązku rekwizyt chyba nie wiedziałam ale za lajkowaniem zdecydowanie nie jestem fb jest od tego. Tu się gada

Marzenko Twoje rady są bezcenne. Tu się czyta, a jak są zdjęcia...to w ogóle bosko.

Ściskam , mocno, mocno.