Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika sezon 2017

Madżenie ogrodnika sezon 2017

Basilikum 19:43, 31 mar 2017

Anda napisał(a)
Madżen, ale masz pecha, prześladuje Cię normalnie.

juz nie, od teraz
Kasya 19:51, 31 mar 2017

Madzenka napisał(a)
Mnie prześladuje pech, dzisiaj mi się znów auto popsuło. W pracy się śmieją, ze dać mi nowe to na pewno wyładuje w serwisie. Dzisiaj policja spychała mnie na pobocze, gdy główne skrzyżowanie zablokowałam moim nowym autem. Dobrze ze było czyściutkie po myjni to sie nie ubrudzili

Najpierw upewniali sie czy umię odpalić, potem moja obsługa flotowa zadała mi pytanie czy zatankowałam prawidłowe paliwo i czy w ogóle mam paliwo... Potem zadali pytanie dlaczego takie auto sie popsuło? A skad ja mam to wiedziec?
To czwarta awaria samochodu w ciagu 3 miesiecy, dodam róznych aut...
...

wybacz ale niezle sie ubawilam czytajc
jolanka 20:11, 31 mar 2017

Haha, a nie pytali przez ten telefon jaki kolor włosów masz
Przygoda no....prawie filmowa. Wyobraziłam sobie tę scenę na tym skrzyżowaniu
AngelikaX 20:17, 31 mar 2017

Oj współczuję... nie wiem co bym zrobiła gdyby na skrzyżowaniu auto by mi się zepsuło, swoją drogą ale "Gentelmeni" się tam przewinęli, że nikt nie pomógł dopiero policja
Juzia 20:23, 31 mar 2017

No ale z tym paliwem to różne przypadki słyszałam....i to wcale nie kobiety tankowały

jolanka 20:25, 31 mar 2017

Juzia napisał(a)
No ale z tym paliwem to różne przypadki słyszałam....i to wcale nie kobiety tankowały

Mój eM np. Niby wskaźnik paliwa się zepsuł ale lawetę wzywał myśląc, że to a w a r i a . Oj, drogo ta awaria kosztowała
AsiaK_Z 20:25, 31 mar 2017

No niezła przygoda
AngelikaX 20:26, 31 mar 2017

Ja też słyszałam mój eM co prawda kilkanaście lat temu ale też "nie takie" wlał...

a w ubiegłym sezonie tak z kosiarką podział... coś mi szwankowała, miał do serwisu wziąć, bo patrzył patrzył i nic nie wypatrzył, dopiero jak na auta wkładał, spojrzał na baniak z paliwem i od razu go oświeciło, że ropy wlał
inka74 21:33, 31 mar 2017

No rozmowa z flotą przednia. Uśmiałam się )) przepraszam bo tobie pewnie nie było do śmiechu ale pytania przednie. Może to wcale takie rzadkie nie jest. Z tymi samochodami chyba już tak jest - im nowszy i bardziej naszpikowany elektroniką tym częściej szwankuje.
Sima 22:51, 31 mar 2017

Madzenka napisał(a)
Mnie prześladuje pech, dzisiaj mi się znów auto popsuło. W pracy się śmieją, ze dać mi nowe to na pewno wyładuje w serwisie. Dzisiaj policja spychała mnie na pobocze, gdy główne skrzyżowanie zablokowałam moim nowym autem. Dobrze ze było czyściutkie po myjni to sie nie ubrudzili

Najpierw upewniali sie czy umię odpalić, potem moja obsługa flotowa zadała mi pytanie czy zatankowałam prawidłowe paliwo i czy w ogóle mam paliwo... Potem zadali pytanie dlaczego takie auto sie popsuło? A skad ja mam to wiedziec?
To czwarta awaria samochodu w ciagu 3 miesiecy, dodam róznych aut...
I nie mam jak odebrac ciemierniki od Popcarol, bo miałam w drodze do Warszawki po nie wpaść...

Łącze się w "bólu" .
U mnie mąż sie na mnie wścieka (i dogryza śmiejąc się przez łzy ) - co biorę jego auto to prawie zawsze dzwonię, że coś się posuło. Pech lub talent Mechanik stwierdza, że to talent do objeżdżania aut po naprawie - zawsze sie przy mnie rozwali to co ma sie rozwalić

Tej wersji sie trzymaj - masz talent