Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika sezon 2017

Madżenie ogrodnika sezon 2017

Madzenka 22:53, 31 mar 2017

policja tak szybko sie pojawiła, ze nie zdązyłam jeszcze z auta wyjśc....

A co do tankowania benzyny do diesla to przerabia to w następującej kolejnosci : moja kolezanka, ja , M, mój przedstawiciel handlowy. W odstepach 1 miesiecznych. Jak sie komuś wydaje to niemozliwe to do pierwszego odpompowaniu zbiornika....

Mnie tam pytania w stylu "czy zatankowałam " nie dziwią a policjanci pchający mnie w korku nawet mnie rozśmieszyłi...

W poniedziałek moja corka zamknęła kluczyki (jedyny komplet) w swoim aucie i zatrzasnęła..... Blokując wyjazd z garazu i wiaty..... Dodam tylko, ze M miał na 10:00 spotkanie ze swoim najważniejszym i najwiekszym klientem 100 km od Wrocławia a ja o 8:00 bardzo ważną naradę....musieliśmy godzinę poczkac na przyjazd Pana Złotej Rączki do otwarcia auta...

Gdy dzisiaj wieczorem czarny kot próbował mi przebiec drogę grozba rozjechania zmusiłem go do odwrotu!!!!

Mnie juz takie dziwne przypadki nie dnerwują, ja juz przywykłam..... Coz to złośliwość rzeczy martwych ale nie nieszczęście. Po ostatnich przeżyciach traktuję takie sytuacje spokojnie, prezcież w zyciu są prawdziwe problemy i oby nas wszystkich omijały.

Zyczę wszystkim jutro cudownej pogody
Basilikum 23:01, 31 mar 2017

Madzenka napisał(a)

prezcież w zyciu są prawdziwe problemy i oby nas wszystkich omijały.

amen
Kasia73 23:02, 31 mar 2017

Miłej pracy jutro w ogrodzie
Sebek 23:04, 31 mar 2017

Jak nie urok to... Po tylu przygodach zagłębienie się w rabaty będzie działać niczym najlepsza terapia
BasiaLT 23:20, 31 mar 2017

No właśnie.... Co już się złośliwego miało wydarzyć to już się wydarzyło. Teraz tylko relaksik i przyjemne prace w ogrodzie.
Iwk4 03:30, 01 kwi 2017

Madzen, czytam o twoim talencie i buzia mi się śmieje. Niektórzy chyba tak mają, ze na elektronikę wpływają. Ja wprawdzie autem jeżdżę tylko jako pasazer, ale mam za to inną przypadłość: kserokopiarka przy mnie nie chce pracować. Bywalo juz, ze sekretarka prosi mnie o wyjscie z pokoju, by moc kserowac. W mojej obecnosci sprzęt nie współpracuje
MirellaB 06:28, 01 kwi 2017

Iwonka mam to samo z urządzeniem wielofunkcyjnym - ani nie chce drukować, ani kserować, ani nie mogę scanu wysłać no nic. Mój mąż się wkurzył i kupił mi inny, a to pudło złośliwe zabrał do swojego biura hi hi.
MirellaB 06:34, 01 kwi 2017

Madżenko mam problem z magnolią. Pąki pękają, zasychają i opadają
Czy wiesz jaka może być tego przyczyna i co zrobić?

Przypominam Ci Madżenko o spryskaniu preparatem na grzyba piwoni.
Ja moje wschodzące już spryskałam
06:47, 01 kwi 2017
czytałam o twoich przygodach ....musisz jakoś przetrwać ...każdy chyba w swoim życiu ma taki okres który ja nazywam "przyciąganiem głupoty" wtedy sie zwykle dziwne przypadki zdarzają albo robimy rzeczy niemożliwe do wykonania lub ..i to chyba jest gorsze...przyciągamy "nawiedzonych" ludzi co tylko psuja nam nerwy

życzę spokoju ...marzec się kończy teraz będzie tylko lepiej

PS. cięłam wczoraj róże i rozgarniałam kopczyki ponad 50 szt ...i tak sobie pomyślałam że w przyszłych latach kiedy róże będą mieć więcej tych grubych pędów to w jeden dzień będzie trudno mi to ogarnąć...pomocnicy będą konieczni i nowy sprzęt

Ile dni ci ta czynność zajmuje?
inka74 08:07, 01 kwi 2017

Jak się jeździ różnymi samochodami o pomyłkę nie trudno.

Ja czasami mam wrażenie, że problemy falami chodzą. Najpierw się wszystko nawarstwia a potem na chwilę odpuszcza.

Miłego dnia! U nas w końcu piękne słońce i pogoda prawdziwie wiosenna .